IRC-Galleria

--Bloke--

--Bloke--

Viittiiskö poistaa tunnuksen täältä?
Nyt sä vaan meet nyt liiankin pitkälle.OIKEESTI!Eksä tajua muija ett sä jota sanaa kiusaat ja häiritset sen elämää!Tietenkin sana välittää ex äijästään koska sehän on seurustellu sen kaa 3-vuotta ja tunteitakin on vielä sillä...Varmana sullakin olis tollainen tilanne jos seukkaisit jonkun kaa 3-vuotta tai enemmän ja tunteita entiseen jätkään kohtaan.Ja mitähän sä sitten tekisit jos sulle kävis tollee?
Heidi on kuule jo alusta asti jättänyt sut rauhaan mutt lueppahan sun päiväkirjan merkintöjäs...Niin tajuat varmaan kuka tän jutun aloitti!!!Ai niin..sana ei oo yhtään teinimäinen kuin sä!Se ei meekkään kihloihin 1kk seurustelun jälkeen..ei huhhuh...Kyllä itekkin menin 3kk jälkeen kihloihin mutt HUOM.Mä oon sentään ollu äijäni kaa kavereita vuoden ennen seurustelua..
Mutt hei...eksä jo voi lopettaa toi sun pelleilys ja aloittaa puhtaalta pöydältä ja saat kuule ämmä nuolla haavojas puhtaaksi ja pyytää sanalta anteeksi!
Niin ja ei ihmekkään kun simokin on muuttunut tosi paljon sun seuras
A)Laskut maksamatta
B)Vuokrat on rästis
C)Ei tapaa omia kavereita oikeen enään
D)En muka tunne sitä vaikka eihän se oo ees täysin tuntematon oo(joo en näköjään tunnekkaan enään,kun aivan uusi ihminen tää simo)

Ett mietippä tätä asiaa akka!!! -.- ja lopeta se SAATANAN lässytys ja toimi kuin aikuinen ihminen ja eikä mikään 13-vuotias tytön tyllerö tai esitätkö vaan sääli teiniä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.