IRC-Galleria

--Jackie--

--Jackie--

is inlööv :)

[Ei aihetta]Perjantai 21.11.2008 22:15

www.mummola.info :)

tanaan on paiva menny vaan shoppaillessa ja chillatessa. onpas vaihteeks outoa kun ei pode krapulaa tai suurta vasymysta edellisen illan riennoista. taalla kun saaren tapoihin tuntuu kuuluvan, et alko on iso osa vapaa-aikaa. huh...
mutta enhan ma vaan ne muut, moon kiltti tytto.. ;)
parin tunnin paasta toihin, olis ilta/yovuoro. sanotaan iltavuoroksi mutta kaytannossa on yovuoro, klo 20-04. meidan baari kun on tosiaan vaan 3h vuorokaudesta kiinni :D huomaa miten juoppoa kansaa suomalaiset on, kun baariin rynnitaan heti kuudelta aamulla kun avataan. ja yleensa joko lyhyiden younien jalkeen tai suoraan viereisesta baarista joka on ehka juuri sulkenut. tsiisus :D taalla voit siis helposti viettaa aikaa baarissa vaikka kellon ympari!

mitas muuta.. baarityo on alkanu luistaa hoitsun hommien jalkeen ihan hyvin. tyovuorossa tossa nykyisessa jobissa tosiaan ollaan yksin, joten sen on melkis pakko handlautuakin. :)

sain tanaan viestin vuokralaisilta, helmikuun alussa olis se mun asunto taas vapaana vuokralle, joten jos joku asuntoa kaipaa niin taalla olis yks tiedossa :)

mutta ma taidan jatkaa hetken viela chillailua ja lukee pari juorulehtea, ja suunnata sit tiskin taakse kuuntelee juoppojen lallatyksia ;)

palataan!

Jonna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.