IRC-Galleria

--Jackie--

--Jackie--

is inlööv :)

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 20:40

~HAASTE~

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä,
jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Taitaa olla sukuvika; Joissakin asioissa, esim. täyttäessäni astianpesukonetta on oltava tietty järjestys. Laitan haarukat, veitset, lusikat omiin lokeroihinsa. Ne ei saa mennä sekaisin! Ja aloitan koneen täytän laseista ja mukeista, sit lautaset, kattilat yms. ja viimeisenä ruokailuvälineet.

2. Puhelin on henki ja elämä. Siksi mulla onkin niitä kaksi ;) Ainakin toinen kulkee joka paikkaan mukana. Usein jopa suihkuun :D

3. Mä en osaa viheltää! Jos kovasti yritän niin jotain säälittävää vihellystä muistuttavaa vinkunaa saan kuulumaan, mutta oikein kunnolla ja voimakkaasti en vaan osaa :/

4. Tääkin taitaa kuulua sukuun; Asioiden tarkistelu. Ennen kotoa lähtöä täytyy tarkistaa se miljoona kertaa et onhan avaimet, puhe-elin yms mukana, ovet lukossa, ikkunat kiinni, kahvinkeitin pois päältä..

5. Osaan äännellä "vanhan papan" äänellä :D tätä tuli harrastettua ylä-asteella... En tiedä osaanko enää :D

Haastan:
Miljaana
Eeva-Maria
Aida06
KxD
Barbi-Girl

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.