IRC-Galleria

--sini

--sini

eat some chemicals

PispalaFolkissa 030808Maanantai 04.08.2008 18:37

Eli siis reissu lähti siitä et Susse sano et on tollanen ilmaistapahtuma, että sinne vaan. No Krisse sit tuli meille puoli kaheltatoista et kerittäis sit hyvin sinne. Susse sit yhtäkkii pomppas mun huoneeseen ja sano et - sain meille kyydin mun kaverilta Pauliinalta. Sit mä olin vaan silleen et okei säästyypähän ainakin bussirahat. Pauliina oli sit kuulemma tulos yhen aikaan ja totesin sit et on puoltoista tuntia aikaa siihen. Jotai sit Krissen kans säädettiin. Mentiin sit etuterassille istuun ja no kello oli sit lopulta jotai puolikolme, kun meitä tultiin hakeen. JA SIT Pauliina ja sen poikaystävän auto ei sit lähteny käyntiin siitä meijän pihasta. No keksittiin sit et tönätään se auto käyntiin tos meijän tiel kun tossa menis alamäkee. Noooooo se auto ei sit käynnistyny ja oltiin päädytty vaan sinne meijän tien päähän alamäen pohjalle.. Pauliina sit soitti isälleen ja se tuli hätiin ja hinas sen auton sinne niitten pihaan. No sit se Pauliinan isä heitti meijät sinne Pispalaan.

Sit kun oltiin päästy sinne paikan päälle niin joku viis vuotias huusi et "Laurii, Laurii täällä on bailut ! Katos tota muijaa ;) *ja sit se osotti sellast naista* "
Ahahahahaa : D Oltiin Krissen kans vaan silleen et mitä vittuu o.O
Pelle Miljoonan esitys oli kyl hyvä ! :)

Sit kun se loppu se Pellen esiintyminen niin lähettiin sit Krissen kans sieltä keskustorille päin. OI ETTÄ RAKASTAN NIITÄ PISPALANHARJUN RAPPUSIA ! Niissä kun meinas kuolla. No selvittiin sit sinne portaitten päähän asti ja todettiin et " Ei helvetti mis vitus ollaan? " Tai siis tiiettiin mis oltiin mut ei sitä miten päästiin sieltä keskustorille.. No sit Krissellä onneks välähti et sillä oli sellanen kaupunki kartta mukana. Ja sit sillä suunnistettiin keskustorille. Se matkakin oli aika ihanan pitkä. Ainiin ja sit mentiin siitä hautausmaan läpi ja sit ihmeteltiin pikkasen sitäkin kun niin moni hautakivi oli rikki o.O Tai siis ne oli sellasii ihme rautaristei..

No sit käveltiin koskarin mäkkiiin, kun todettiin et se keskustorin oli ihan täynnä. No sit mussutettiin siellä kaikkee ja repeiltiin yhelle jätkälle jolla oli ihan sika pelle ääni ! Ja sit se oli paha kun kuulin vaan jotai kohtia sen lauseista kun se selitti jotai sen kaverilleen, niin kuulin vaan jotai "sit Jenni tärisytti sitä" sit jotain et "sit se nousi seisoon ! " Enempää en kuullu oman nauruni alta : D

Sitte lähettiin käveleen siitä bussipysäkille ja siitä kotiin.
NAMS MIKÄ REISSU <3 Kiitti Krisse <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.