IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 21.04.2009 15:48

koitin hakia töitä. väsähin puolessa välissä ja työnhaku jäi vissii sitte siihe. tiiättekö mikä koko touhusa on vittumaisinta. entisten työkokemusten muisteleminen ja vielä niitten ajankohat. muistasinko mää muka jotku kosmetologihommat nelijän-viien vuojen takkaa? vieläki vittumaisempaa touhua on se perseennuolenta. saat nuoleskella kieles mustaksi tai muute ei ole asiaa mihinkään.
"olen erittäin kiinnostunut"
"työ vastaa kaikkia hakukriteerejäni"
"olisin hyvin kiitollinen yhteydenotostanne"
"voisin työn oheella viilata Teidän varpaankyntenne kevätkauden mukaisesti ja hipsutella hammasharjalla työympäristömme kiiltävän kauniiksi"

SIIS MIKSEI OLE VAAN NORMAALIA KIRJOTTAA TUONNE ETTÄ AIVA SAMA MITÄ ANNATTE MUTTA KUHAN NYT SEMMOSEN ANNATTE MISÄ LIKSA JUOKSEE ETTEI TARVI PASKALLA PALAKALLA HAALATA ITTIÄÄN YMPÄRIINSÄ NISKA LIMASA JA PERSE HIESÄ NII TARTTE JOKA PÄIVÄ NUOLESKELLA BANAANINKUORIA JOS MEINAA RAVINTOSA JOSTAKI SAAHA

kylläkait nuo pääjehut itekki tietää että 100% kansasta vaan kusettaa ilosesti ku hakevat töitä ja tyypit vaan ovat yhtä hangon keksiä saatana samalla ku kertovat että on aina halunnu työskennellä siivoojana vanahusten paskalaarien testaajanurkasa tai ruokamyrkytyksen uhrejen perseenpesijänä!
siis minä en kertakaikkiaan jaksa uikuttaa. miksei sekkään voi olla normaalia että tämänki ikäselle äiti vois hakia mulle töitä jollaki huippupalakalla työsuhdeautoineen.

PS: Lisätoiveisiini kuuluisi, että joku tulevista työnantajistani olisi rekisteröitynyt Irc-Galleriaan ja parhaillaan lukisi tätä varsin kantaaottavaa tekstiäni :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.