IRC-Galleria

-Alfonzo-

-Alfonzo-

I must keep reminding myself of this..

Alfonson Unikirjat Vol. 1Lauantai 20.02.2010 14:51

Lunta, tulta, aurinkoa, hämmennystä ja Drägönfleimssii

Uneni alkoi kummalisesti.. kuten aina. Olin kai jossain avaruusaluksen kaltaisessa mestassa jossa kasvoi seinillä jotain kosteaa tummanvihreää kasvia.. sitä oli myös lattioilla. Siellä oli jotain ihmisiä, ei ketään jota tuntisin, mutta minä itse olin Maynard James Keenan. Saatiinpa sitten jostain selville, että yksi ihmisistä onkin alieni, joka halusi tappaa meidät kaikki, mutta ei tiedetty kuka. Jossain vaiheessa jouduin johonkin koneeseen AND I WAS TEH AELINS!! Sit mulle kasvo sellaset kynnet joilla löin yht jätkää, mut sit olin taas Maynard ja mul oli pyssy ja kaikki ihmiset osoitteli toisiaan pyssyillä vainoharhaisina ja yrittivät saada alienin tulemaan esiin. Aseeni ei toiminut ja kahdelle ihmisistä tuli riitaa, sillä toinen sainoi toisen olevan paha ihminen joka tappaisi kenet tahansa silmänräpäyksessä ja todistaakseen tämän hän rupesi pitämään erittäin ärsyttävää mekkalaa, johon vastaukseksi toinen ihmisistä vain tuhahti ja lähti pois.
Sitten tapahtui kummia! En ollut enää avaruusaluksessa vaan talvisessa Suomessa! Näin lumiukon, joka oli tulessa. Tästä raivostuneena taklasin lumiukon ja huusin "SINÄ TARVITSET KYLMYYTTÄ SELVITÄKSESI SENKIN PASKA!!" Tässä kohtaa untani nukahdin (unessa), mutta oikeassa elämässä havahduin siihen (pois unestani) että äitini lähti kauppaan, mutta nukahdin pian jälleen ja uneni.. tavallaan jatkui siitä mihin se jäi. Heräsin unessani maasta ja tajusin, että oli kesä ja että olin erään kaverini pihalla ja että minä olin jostain saanut Squier bassoni käteeni ja kuulin jostain kantautuvan Dragonforcen kappaleen "Trough the Fire and the Flames." Ajattelin "Kohta alkaa kertosäkeistö, siinä vaiheessa liityn soittoon bassollani" ja sitten kertosäe alkoi ja tilutin bassollani ja headbangasin kuin mielipuoli, mutta tajusin, että ympärilläni ei edes ollut bändiä ja että olin kaverini pihalla. Vilkaisin ikkunasta, sillä pelkäsin että mekkala oli häirinnyt kaverini vanhempia. Näin ikkunassa jotain, en osaa ihan sanoa mitä joten lähdin juoksemaan kadulle.
Kadulla kävellessäni en ollut enää yhtään varma nukuinko vai olinko hereillä ja ajattelin "Jos olen täällä, minne äitini vie ostoksensa ja miten hän löytää minut? Pakko päästä kotiin" mutta ennen kuin pääsin kotiin HERÄSIN.
Herätessäni vaikutti täysin selvältä että kaikki oli unta enkä voinut ymmärtää miten olisin voinut sekoittaa unen tapahtumat todellisuuden kanssa.

Lisää tulee.. sillo ku tulee jotai kertomisen arvosta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.