IRC-Galleria

-Bounce

-Bounce

ei osaa käyttää tätä uutta kakkaa kalleriaa :(

o.^Maanantai 27.08.2007 01:09

voi hitsi.mua väsyttäää.mut en jaksa lähtee nukkumaan. ..oonpas laiska.tulin äsken antilta.
oli kivaa.tosi kivaa.ku olin lähössä ni alko satamaan ihan täysiä.enkä siis päässy lähteenkää heti.mut sitte ku pääsin ni pysähdyin vielä ärrällä ja hain karkkipussin.se myyjä varmaan luuli et tulin lainaamaan jotain elokuvaa ku se katto tosi pitkään ku ostinki vaan karkkipussin. (se sama myyjä on ollu aina siinä tiskillä ku oon lainannu leffan.) tänään piti kattoo miisan jennan ja emman kans leffa mut hitsi ku ei ehtiny.heräsin joskus tosi myöhään ja olin koneella varmaan 2 tuntia:o ja kävin pitkällä lenkillä kylän ympäri.se on mun mielestä tosi pitkä lenkki.ainaki 10 kilsaa. Ainii! mun jalka on venähtäny.eilen kokeilin salaa hannan korkkareita ku se oli vessassa(älä tapa mua hanna!) ja ku otin ne jalasta ni astuin toiselle jalalle sillaa että se väänty poikittain ja sitte kuulu naks.no ei kyllä kuulunu mutta ois voinu kuulua.sattuu ihan hirveesti.nyt siinä on joku ihme side ku äiti käski laittaa koska läkryt vetelissä oli sanonu että siihen vois pistää semmosen tukemaan sitä.hehee,ainoo hyväpuoli tässä on se että huomena meil on 2lla ekalla liikunta tunnilla 100n metrin juoksua ja nyt mä en voi osallistua. hih .
paitsi juoksu on kyl ainoo yleisurheilulaji mistä mä tykkään. voi surku.nyt mä haluan että toi jalka paranee tosi faardilla.
kohta pitää lähtee nukkuun,muuten en pääse ylös aamulla sängystä ja musta tulee lihava ja ruma. ja laiska. pata laiska. ..mikä on PATAlaiska?tuleeko se siitä että joku ei jaksa ees kokata ku on niin laiska ? ( pata = kattila ) en minä vaan tiiä. lupasin essille että mennään taas aamulenkille 6n aikaan. oon ihan patalaiska varmaan sillon. tai sitte en. ehkä oon kattila laiska ? o.o

no juu , hyvän hyvää yötä sinulle ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.