IRC-Galleria

-Bounce

-Bounce

ei osaa käyttää tätä uutta kakkaa kalleriaa :(

-_^Keskiviikko 26.09.2007 00:54

Rankat harkat. Saatiin selville mm että ollaan väärällä kurssilla. Mutta päästäämpähän ainaki Norjaan esiintyyn:) Tää on jazz & esittävää tanssia , street tanssia enemmän torstaisin sanoi rakas opettajattaremme. Kyllä varmasti näytettiin enemmän ku hauskoilta Jennaseni kans ku pyörähdeltiin ku mitkäki ääliöt ja molemmat kupsahti kumoon kerran jos toisenkin :q upsis.
Parasta oli kun opettaja hyppi vierellä ja huusi "- Lentäkää tytöt lentäkää ! Olette lintuja !" Oli kyllä niin lähellä etten revenny totaalisesti tolle lausahdukselle:'DD huh huh. Ja sitten vakavempiin asioihin. En oo tehny enkun esseetä. Vaikka niin luvattiin että keskiviikoks tehdään. Ja sen takii lintsasinkin eilen. Noh , teinhän mä sen koneelle , mut en oo ehtiny kopsata sitä sieltä vihkoon vielä , eihän mulla ees oo koko vihkoa vielä. Ja kohta loppuu enkku muutenkin ku alkaa uus jakso , ni järkeäkö sillä ollenkaan ?! o_O
Jaaha Antti "Palaa hetken kuluttua". Vastahan se kirjautu. Ja kello näyttää jo kymmentää vaille kymmentä , että kohta suihkuun täysiä ja sitte kuivaan hiukset ja nukkuun. Täysiä.
Mutta huomasin että nälkä iski. Haen ruokaa ja tuun takas dataan mut enään en jaksa kirjotella.

Mröö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.