IRC-Galleria

-Brennan-

-Brennan-

Nakki Nakuttaja

hihhej!!Maanantai 24.04.2006 18:15

En olekaan kirjoitellut mitään järkevää tänne pitkään aikaan.. ainoastaan noita.. öö.. mitä noi nyt onkaan.. oon tehny.. xD heh! joop.. :) Nyt on sitten koulu loppu ja elämä alkanut.. xD Kirjoitukset meni hiukkasen alakanttiin.. oon tyytyväinen ainoastaan enkun ja matikan tuloksiin.. eniten harmittaa se, että en kirjoittanut uskontoa vaan mantsan.. :/ arg!! No ylioppilas musta kuitenkin tulee ja se on pääasia.. :)

Täytyy sanoa että ensimmäinen viikko "lomalla" oli suoranaista kidutusta.. ei ollu mitään tekemistä.. istuin vaan enkä tehny yhtään mitään.. :) onneks nyt on parantunu se asia.. :P Käyn punttiksella ja lenkillä ja sitten luen kirjoja.. xD erityisesti tällä hetkellä on menossa Patricia Cornwellin kirjat.. :)

Punttiksella käytiin ja lenkkeilyyn on järkevä syy.. :) ja sen huomaa mun yhteisöistäkin.. :) torstaina oli Joensuussa sotilasläänin esikunnassa valintatilaisuus ja nyt mun palvelukseenastumismääräyksessä komeilee päivä 10.7.2006 eli ensi heinäkuu.. :) sitä varten oon nyt ruvennu tsemppailemaan itseäni.. eikä se muutenkaan huono asia ole.. vielä kun lentis reenit alkais niin ois hyvä.. :)

Kohta on vap-vap-vappu.. :) Perjantaina ois tarkoitus lähteä vähän baaristelemaan kuiluun.. :) siitä onkin jo kaks viikkoa ku oon viimeksi ollu.. :) jep jep.. :) mutta nyt.. chicagon lääkäreitä tiiraamaan ja sitten juoksemaan.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys