IRC-Galleria

Zamius-kuinka sait mut tuntemaa feat. KeidiKeskiviikko 25.11.2009 20:55

En tuu unohtaa nit meidä hetkii hyvii muistan pelkästää hyvät jutut, siihe mä pyrin kyl mäki tyrin mut nii myös sä nää sovinnoneleet on vähä myöhässä mutta, halusin sun kuulevan et sua rakastin, haluisin ne kaikki kuukaudet nyt tähä takasi nää sanat kasasin, et tiedät ne jutut nyt mitä en sillo sulle sanoa pystyny kaipaan sua niin paljo etten voi sanoin kuvailla kerro et pitääks alkaa mitää lupailla?

Tuotin sulle vaa liikaa painetta jätit mut ja ehk siihe oli aihetta yritän nyt muuttuu ja vaihtaa uutta vaihdetta mut sano oliks sun tunteet pelkkää valhetta? Päätä ite, haluun sut, muista viis täl hetkel kaikki on vaa susta kii!

Kyl sä tiedät miten sait mut tuntemaa en mäkää ois rakastanu, sua muuten vaa en voi heittää tunteitani tuuleen vaa mutten tiedä mitä mun pitäis tuntea.

Jos oisin tieny siinä linkka pysäkillä et seuraaval viikol ollaa vaa ystävinä olisin ollu erillaine, rakkaampi sua kohtaa mut toivottavasti sul on hyvä syy mikä sua ohjaa valinnoissas, ainaki mun suhtee luulin vaa et säki haluaisit kunnon suhteen, ja olihan meil sellane etten voi moittii, mut sä taidat olla nyt se joka voitti kyl sä tiedät mitä sait mut tuntemaa en mä sua ois rakastanu muuten vaa olin tosissani joka sekunnil sun kanssas

Olin valmis kokee sun kaa kaiken mitä on vastas paitsi sen, kun sanoit et haluut erota tunsin heti sydämmen pohjas et se on nyt menoa haluun tän biisin myötä sen sulle kertoa..

kyl sä tiedät miten sait mut tuntemaa en mäkää ois rakastanu, sua muuten vaa en voi heittää tunteitani tuuleen vaa mutten tiedä mitä mun pitäis tuntea.

Ollaan vast neljäntoist, elämä edessä olisin vaa kulkenu mielelläin sun vanavedessä jätit mun sydämmeen liian suuren aukon nyt sun kuvaas yksin katson ja henkee haukon käskit unohtaa ittes ja jatkaa elämää mut miten pystyn kun olit suurin osa mun elämää? haluut katsoo asioit vähä etäämpää mut musta tuntuu et ilman sua en mitää nää sun lämmintä kättäs en saa tuntee sitäkää tai yhteisii sunnuntai-iltoi, ei niitäkää tää on epätoivost, mutten pysty elää ilman sua iha sama vaik annan itteni pilaantua ku ei oo enää mitää mihin panostaa kaiken hyvän osaan elämästä kadottaa en unohda sua koskaan, rakas
....mut voisit sä antaa sen mun sydämmen ees takas?

Kyl sä tiedät miten sait mut tuntemaa en mäkää ois sua rakastanu, muutenvaa en voi heittää tunteitani tuuleen vaa mutten tiedä mitä mun pitäs tuntea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.