IRC-Galleria

-Disadvantage-

-Disadvantage-

vailla aivoja

adjektiivi tarina!Torstai 08.05.2008 00:25

eräs keltainen iltama, istuessamme suuren minkan ilmiömäisellä sohvalla ja katsoessamme onnellista elokuvaa, minka sai ruskean idean.
voisimme kävellä saastaisilla jaloillamme karvaiselle balssille juomaan pyöreän makuista sekä surullisen näköistä kahvia.
Minka sytytti sinisellä sytkärillään minimaallisen tupakan ja lähdimme kävelemään humalaista tietä pitkin pinkkiin kaupunkiin.
matkalla eräs läski ja ohut pummi lätisi meille jotain violettia höpinäänsä muttemme jääneet kuuntelemaan joten ei siitä sen enempää. Päästyämme pilkullisen ballsin pihalle, jäimme juttelemaan muutaman huorahtavan tutun kanssa jotain täysin raidallista ja limaista läppää, mutta en muista keskustelusta mitään koska olin niin komean väsynyt. Kiskottuamme ne perkeleen pitkät kahvit naamariimme, päätimme kävellä mustaan rantapuistoon nauramaan haiseville puliukoille koska itsellämmehän ei ole edes sinistä elämää. tottakai sekin pullea homma alkoi jossain karheassa vaiheessa kyllästyttämään joten oli sama lähteä kävelemään juopuneen minkan kirkkaalle kämpille vähän itkeskelemään rääkyviä kyyneliä.
valoisa maurihan se siellä kolisteli sileitä kaltereitaan ja pyöritteli hiljaista pyllyään onnessaan. Ei siitä sen enempää.
Olihan se ihan nahkainen päivä mutta ois niitä ärsyttävempiäkin joskus elää.

minka ja sonja :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.