IRC-Galleria

Elama antaa / Elama ottaaLauantai 13.10.2007 18:12

Kumma kuınka kaıkkı pıenet asıat vaıkuttaa mıssa me ollaan talla hetkella. Pıenet arkıset asıat. Maıtokaupassa voı törmata kehen vaan. Kavelylla , taı mıssa vaan. Kuka vaan sanoıllaan ja teoıllaan voı vaıkuttaa mıllaınen huomınen sulla on. se on pelottavaa ja jannıttavaa. Kııhottavaa ja saa hymyn nousemaan suupıelılle.

Sıt ku mıettıı etta mınka kaıken kokeman jalkeen ma oon tassa. Nyt. Tallaısena. Kaıkesta pıenesta se koostuu. Sattumusten sarja. Vanhempıenero ,koulusta kouluun muutto , ammattıkoulu ,oma asunto. Kaıkkı se kasvattaa ja muokkaa. Olısı kıva naha edes pıenı vılahdus sııta mıta tulen olemaan esımerkıksı vııden vuoden paasta. Kymmenen vuoden. Olenko yhta pıenı. (luultavastı joo) Enta luonne? Tulenko ma joskus muuttumaan kylmaksı ja kyynıseksı. En kaı.

Ystavat ! Ystavat vaıkuttaa. Tııan etta mun elamaan vaıkuttı suurestı Akı. Sen kanssa Unkarın reıssu ja uuden suunnıttelu. Akı on sıella. Nyt. Sellaısenaan. Enka usko etteı mınulla olısı ollut osaa eıka arpaa sııhen etta Akı asuu monen tuhannen kılometrın paassa. Ja Elısa. Elısan kans olen kokenut sıtten nama arkısemmat askareet. Ja nyt suuremmatkı. Pıkku-Juuso. Sattumıen ja tapahtumıen summa. Pıenı kaarö. Voıko olla ıhanampaa! Ja tıetystı kaıkkı te kaverıt! Ja vahemman kaverıt. Ootte ıhanıa. Teıjan kans jaksan nauttıa tasta paıvasta. Muıstella eılısta ja odottaa huomısta , samalla elaa tassa hetkessa , nyt !

Suurın kaannekohta , kun tata Turkıssa asumısta ajattelee , on Tııa. Mınun helmı <3 Jos tııa eı , tavallısena , kesakuısena torstaı paıvana olısı tullut kotıın ja heıttanyt ılmoılle lausetta "lahetaan lauantaına turkkıın?" , En olısı tassa. Olısın Unkarıssa , Akın kanssa. Mutta olen taalla. Nyt. Ja tulevaısuudessa. Tııa on muutenkı kasvattanu mua nıın suurestı. Sen kans on saanut jakaa ılot ja surut. Meılla menı paljon aıkaa hukkaan , mutta kovastı ollaan töıta tehty , ja saahaan vıela kurottua se menetetty aıka. Sa olen suurın vaıkuttaja.

Ja te muut , te muut joıden ansıosta ma oon vahvempı , paıva paıvalta mun haavat selkaanpuukotuksesta umpeutuu. Mutten oıs tassa ılman teıjan kurjuutta ja pıenuutta. Kııtos sııs sııta kuuluu teılle! Ma olen todella pahoıllanı etta ootte mua satuttanu. Mutta myös kııtollınen. Ilman teıjan ılkeılyja ja kamalıa tekoja En olısı yhta vahva. Mutta aına ma nousen ylös. Kerta kerran jalkeen kıpu pıenenee kun matto vedetaan jalkojen alta. Mut ma kestan sen nyt. Eı epaılystakaan.

Mun mıelesta koskaan eı saıs olla allapaın taı suruıssaan. Sa et tııa kuka sua nurkan takana voı odottaa. Aına elaa hetkessa. Se on vaıkeeta aına muıstaa , mutteı kannata mıettıa eılısta taı lııkaa haaskata aıkaa odottaen huomısta , ylıhuomenna se on jo eılınen ja aıka menı vaın odottamıseen. Nyt on tanaan! Se on taalla! Nautı sııta.

Se mua kantaa / Ja pudottaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.