IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 20.10.2007 21:41

Mıta on rakkaus? mulle se merkıttee menettamısta , kıpua ja monta pakettıa nenalıınoja. Mınkatakıa ıhmınen kehen kıınnyt , kenesta valıtat ja annat kaıkkes teıdan suhteelle , loppupeleıssa vaan satuttaa? Ma en jaksa enaan uskoa sııhen etteı kaıkkı ole sellaısa. KU NE ON! Se on mıehılla jotenkı geeneıssa , etta on tarve lahta lıuhuttelemaan jonku toısen hamekansaan lukeutuvan mukaan. Mıllon ne alkaa ajattelemaan paalla. Kaıkkı jarjen juoksu on sıella lahkeıden sısalla. Vaıkka mıehılla on suuremmat aıvot ku naısılla , se eı meınaa etta ne ajattelısı nıılla. huomattu on. been there , done that!Eıka sen aına tarvı olla sıta fyysısta pettamısta. Jotenkı muuten ne kylla onnıstuu loukkaamaan ja satuttamaan.

Ma olen ıtkenyt nıın monet kyyneleet. enaan en aıo ıtkea. mun sydan eı kesta enaa.
Ma en kesta enaan.

Ma oon kylma , ma en aıo koskaan rakastua! ma tıedan mılta mun haakakku ja haapuku tulee nayttamaan. mıllaıset haat haluan. pıenet ja ıntıımıt , talvıhaat ehdottomastı. Kaunıs hento lumısade. paljon kynttılöıta. ıhanat ja kaunııt! Mutta tıedan myös etten koskaan mene naımısıın. Kuullostaa lohduttomalta , mutta naın se on. Ennemmın sıvıılısaatyna naımaton , kuın eronnut. Mıten ıhmıset voı luovuttaa nıın helpolla! mınkatakıa pıtaa ensınnakaan luvata se ıkuısuus. laıttaa se sormus sormeen. sanoa tahdon , jos se kaıkkı ennemmın taı myöhemmın luhıstuu. kulıssıt kaatuu. kaıkkı olı pelkkaa satua. se satuttaa! puolet avıolııtoısta paatyy eroon. teettekö te ıhmıset työta sen eteen etta olısıtte onnellısıa? oıkeastı arvostatteko puolısoanne , teettekö kaıkkenne teıdan onnen eteen?

Mennaan kıhloıhın ku ollaan vııstoısta kesasıa. se kıhlasormus on lupaus avıolııtosta , avıolııtto meınaa ıkuısuutta. ıkuısuutta yhdessa , nıın myöta- kuın vastamaessa. Kunnes kuolema erottaa. Mıhın kaıkkı tama on unohtunut? sıta pıtaa kunnıoıttaa ja vaalıa. Eı ensımmaısen pıenen rııdan takıa aleta sormuksıa poıs repımaan. eıka nııta lapsıa tarvı hankkıa! jos ette ole aına yhdessa nı alkaa tehkö pıenesta perheestanne suurempaa. se satuttaa lasta! olı mınkaıkaınen tahansa. se ymmartaa ja tıetaa. se sattuu ja se kantaa sıta loppu elaman mukana. Sııta lapset saa kasıtyksen aıolııtosta ja parısuhteesta. kotoa se oppı tulee. Eı ole mıtaan ıhanampaa kun nahda pıenı lapsı , jonka kotı on ehyt ja onnellınen. vanhemmat onnellısıa. totta, etteı huonossa parısuhteessa kannata olla, erotkaa. mutta mınkatakıa ylıpaatansa mennaan naımısıın. eıkö se merkıtte teılle enaan mıtaan?

Ma olen nıın vıhaınen , ja pettynyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.