IRC-Galleria

-FallenAngel-

-FallenAngel-

Is it hard to believe/it was all in me/was it something I said/or something I did?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HupsistaTorstai 10.09.2009 12:12

Nyt alko vähä jänskättää..oon pakkaillu käytännössä kaikki kamat jo valmiiks..on laukku, jossa on Israelin tavarat ja sit on laukku, jossa on ne tavarat joita en otan nyt mukaan, mut suomeen kyllä..kumpiki laukku painaa n. 10 kiloo..toki sieltä nyt lähtee paksuimmat vaatteet päälle ja noin, mutta jos ne lähettää Israelista paljon tuliaisia ja toki ite ostan ainaki kahvia pari purkkia, niin sitte voi tulla tenkkapoo kentällä..en yhtään tiiä, kuin tiukkoja ne on Czech Airlinesilla, jos tulee ylikiloja..täytyy vähä ottaa käsimatkatavaraa =P

Tänään on siis illalla lähtö Israeliin ja nyt sain pakattua laukun kuntoon, ku oli pyykit kuivanu..oon luvannu perheen äidille siivota tän kämpän vielä tänään..siivoon muutenki joka viikko ja siinä kuluu sit mukavasti aikaakin..eilen tuuli niin lujaa, ettei oikein voinu olla ruokailun jälkeen rannalla, ku alko olla viilee..illalla olin suunnitellu istuvani parvekkeella, ku ei ollu ketää kotona ja mulla oli vapaailta, mut oli sen verran kylmä, etten sit halunnu..täällä alko tänään koulut, että kai se syksy sit saavuttaa Etelä-Euroopanki..

Mietin tuossa yks päivä, ku kävin kaupassa ja oli ihan sikakuuma, ja siellä oli tullu talvivaatteet, villapipot ym myyntiin, että mitä hitsiä..mut eilen tajusin rannalta pois tullessa, että täällähän on varmaan talvella ihan törkeen kylmä, ku toi meri on tossa vieressä ja kun täällä alkaa tuulla, niin sitten tuulee kans ja kunnolla! Eilen sain oikeesti tehä töitä, että sain rattaat liikkeelle ku käytiin aamupäiväkävelyllä. Ku onhan Helsingissäkin meren äärellä kylmä talvella ja tuulella, ni saati sitten täällä..ja vastaavasti sitten kesällä paahtuu ja huolella!

Hyvät lämpötilaerot ollu sinä aikana, ku mie olen ollu täällä. Kuumimmillaan oli tuossa viime kuun puolessa välissä varjossa (HUOM!!) +37..että voi vaan arvailla jos uskaltaa, että mitä se oli auringossa..ja elokuun ajan melkein joka ilta oli vielä yhentoista maissa lämpötila yli +30..siis illalla..nyt on alkanu laskee, iltaisin on enää sellanen +25, päivällä kohoaa vielä kyllä 30 pintaan ja on suht kuuma..mut huomaa, että kroppa tottu jo silleen kuumuuteen, etten meinaa kuolla koko ajan, niinku alussa..saa nähä mitä tykkää sitte, ku astun Helsinki-Vantaalla koneesta..varmaan joku saa raapii miut kentän pinnasta jääraapalla :D Juttuhan on siis siinä, etten mie tänne mitään paksuja vaatteita suuremmin raahannu, joten mulla on yks huppari ja pitkät housut..ja yhestä rokkikaupasta ostin sellaset pitkät irtohihat..mut ei oo takkia, ei pipoa, ei kaulahuivia..ja kenkinäkin kangastossut (yäääääk, täytyy laittaa sukat =/). Tampereelle asti pitäis selvitä noilla eväillä..

Tässä tuliki kerättyä aamun mietteet ihan sanoiks asti..yleensä oon heränny vasta joskus vähä ysin jälkeen, muu perhe akselilla 10-11. Vanhempi tyttö on nukkunu käytännössä koko sen ajan ku mie oon ollu täällä, ni tuossa 2 kerrosta alempana isovanhemmillaan, mut nyt ku koulu alko, ni se tuli takas kotiin. Kesällä rytmi on yleensä niin, että äiti herää 10, pienempi muksu samoihin aikoihin tai myöhemmin ja sit toi äiti herättää isän 11..mie oon aina ollu hereillä ennen muita..nyt on muutama aamu ollu niin, että oon heränny jo seiskanki aikaan..mie en jotenki ulkomailla osaa nukkua myöhään..täällä oon nukkunu pari kertaa sunnuntaina yhteentoista, mut sillo ollaan oltu ulkona edellisenä iltana..ne oli kyllä huippuja iltoja ne!

Mitähän sitten, ku palaan Suomeen..mie putoon tavallaan vähä niinku tyhjän päälle..ekaa kertaa moneen syksyyn ei oo taas koulua ja töitä en oo saanu, vaikka oon hakenu kaikenlaista laidasta laitaan maaliskuusta alkaen..mut ku ei niin ei..lähen melkein heti Joensuuhun, ku meen äidille kotimieheks, läpsystä vaihto ja se lähtee reissuun..sit saan rakkaan mieheni myös maalle ja kun se lähtee pois, tulee käymään mummo ja sit myös miun veli tulee pariks yöks..ja välissä on vielä lapsuudenystävän häät..lokakuun lopussa on pimeenajo, pitää seki käyä leikkii pois alta..mut sitte..en tiiä..jos en saa töitä, ni kaiketi oon Joensuussa, koska tuun mökkihöperöks, jos ei oo mitää tekemistä ja maalla on aina..ja tietty täytyy hakee töitä koko ajan..vaikka se turhauttaiski..mmut pakko yrittää..

No joo, ehkä mie meen tästä petaamaan sängyn ja vaikka lukemaan, tässä on joku pari tuntia aikaa, ennenku täällä tapahtuu mitään..vois vielä lukea päivän lehdet netistä, ni tietää sit missä Suomessa mennään :) Israelissa tuskin tuun käyttää nettiä näin paljon, siitä on jo 6 vuotta ku viimeks siellä olin, niin on paljon nähtävää ja tehtävää..Ihana, rakas Israel <3 Mutta kommentteja saa toki heitellä, kai mie jossai vaiheessa netissä käyn..Kellä on miun kypro-liittymän numero, ni se on mulla mukana tuollakin, saa pistää viestiä jos siltä tuntuu :) Nyt over and out!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.