IRC-Galleria

-FallenAngel-

-FallenAngel-

Is it hard to believe/it was all in me/was it something I said/or something I did?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Syysynkistelyä..Keskiviikko 07.10.2009 14:49

Täysikuu saa miun kropan sekaisin - en siis pysty nukkumaan kunnolla koskaan, kun täysikuu paistaa muutaman yön. Vaikka kieltämättä lammella kohtais eilen illalla aika upea näky, kun menin lämmittämään saunaa - kirkkaanoranssi kuu paistoi taivaalla ja loi kauniin kuunsillan tyynen lammen pintaan. Niin kaunista kuin se olikin, se valvotti sitten puolet viime yöstä ja sen ajan kun nukuin, nukuin katkonaisesti.

Tänä aamuna heräsin kylmään, tuuleen ja lumisateeseen. Syksy ei todellakaan ole minun juttu! Oon useammin kuin kerran saanu kuulla siitä, että pukeutumistyylini ja musiikkimakuni takia miun pitäis rakastaa syksyä..mutta kun en! Mie olen kesäihminen henkeen ja vereen! Ihana vuodenaika alkaa keväästä, kun lumet alkaa sulaa, ruoho ilmestyä, linnut laulaa, päivät pitenee..en tiiä vaikuttaako tähän se, et oon syntyny keväällä..mut joka tapauksessa vihaan kylmää, pimeetä, sadetta, loskaa, kerrospukeutumista ym..miun kroppa elää edelleen Kyproksen lämmössä ja en jotenki pysty ollenkaan sopeutumaan tähän yhtäkkiseen kylmään..

Toivottavasti koulujutut järjestyy ja saan jälleen mielekästä tekemistä elämääni - vaikka ei tässä maalla olemisessa mitään vikaa ole! On vain huono omatunto, kun oon jo kumminki aikuinen ja pitäis pystyy elättämään itsensä..silti en onnistu saamaan minkäänlaista työpaikkaa! Miten voi olla, etten kelpaa MIHINKÄÄN?! Oonhan yrittäny hakea töitä laidasta laitaan, vain puhelinmyynnin olen unohtanu suosiolla. No, jos pääsen kouluun ja työssäoppimaan, uskon, että se avaa mulle uusia ovia ja mahdollisuuksia mielekkäisiin ja mielenkiintoisiin työpaikkoihin.

Eiköhän tässä oo tarpeeks synkistelyä tälle erää..painun siis takaisin viltin alle kahvimukin kanssa lukemaan saudinaisten synkästä ja rankasta elämästä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.