IRC-Galleria

-FallenAngel-

-FallenAngel-

Is it hard to believe/it was all in me/was it something I said/or something I did?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Me lähdetään Intiaan. Tällainen kuningasajatus putkahti Jopen mieleen vajaa viikko sitten..ja niinhän me pienet ostettiin liput tietämättä mitä kaikkea oli edessä..

1) Me tarvittiin viisumit: Eli kauheella kiireellä täyttämään hakemuskaavakkeita, hankkimaan passikuvia ja varmistamaan, että kaikki tarvittavat dokumentit on lähdössä konsulaattiin- sekä tietty piti maksaa ittensä kipeäksi tästäkin ilosta..

2) Mun passikuvat oli hukassa, joten tietty piti niistäkin maksaa lisää ja tuli vielä aivan kamalat..

3) Passit piti lähettää kirjatuissa kirjeissä siltä varalta, että jos ne hukkuu, niin meillä on jotain todisteita itsellä.

4) Kävi ilmi, että passeja ei ehdi enää saada takaisin Tampereelle postissa, joten eikun soittelemaan ympäri Helsinkiä kavereille, että kuka voisi noutaa konsulaatista meidän passit. Apu löytyi ja eikun väsäämään valtakirjaa ja sekin äkkiä postiin.

5) Seuraavana päivänä Jopelle soitettiin, että sen passiin ei voi viisumia pistää, koska se on lahoamistilassa- eikun hankkimaan uutta passia. Kaikki dokumentit lähetettiin takaisin, koska passin numero ym piti vaihtaa hakemukseen.

6) Joppe sai uuden passin valmistusvirheisen tilalle, mutta ei kai nyt ongelmat tähän voi loppua! Kävi ilmi, että passi on noudettava Helsingistä ja toimitettava konsulaattiin. Joten eikun taas soittamaan ympäri Helsinkiä, että kuka voi auttaa. Ja apu löytyi.

Tuossa pitäisi olla kaikki ihanuus listattuna tähän mennessä, mutta empä mene siitäkään takuuseen..tän keikan ois paras olla äijin reissu ikinä tai mä riehun.

Matkapäiväkirjaa, kuvamateriaalia sun muuta löytynee täältä jossain vaiheessa- sikäli kun me selvitään hengissä takaisin.

Adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.