IRC-Galleria

-Griever-

-Griever-

Miami <3 perkele tahon takas
Presidentin joku turha "juhlapäivällinen"

Halonen käsitteli päivällispuheessaan ilmastonmuutosta, kehitysapua ja Suomen roolia kansainvälisessä yhteisössä. Halonen korosti ilmastonmuutoksen vaikutusta köyhien maiden naisten elämään.


"Monissa kehitysmaissa nimenomaan naiset kantavat ison taakan ilmastonmuutoksen haittavaikutuksista – oli kyse sitten veden tai polttopuiden hankkimista tai muusta jokapäiväisen arjen sujumisen kannalta välttämättömästä asiasta. Mutta uskon kehitysmaiden naisten myös olevan voimavara, joka voi olla ratkaiseva muutoksen aikaansaamiseksi. Auttakaamme siis heitä", Halonen sanoi.




Hyvä Hyvä.. autetaan vaan niitä, vaikka ne ei apua pyydä tai tarvitsekkaan ja sitten chileen juomaan punaviiniä paikallisen presidentin kanssa... Voi vittu ku hoitais eka oman maan asiat ja sen jälkee vast menis pyyhkii rättipäiden ja muiden neekerien perseet..

Ite hilluu jossai saatanan oopperois juomas 50v vanhaa viiniä ja kuuntelemassa pavarotti kopioita
vittu omassa maassa alkaa pikkuhiljaa mennä kaik päin persettä..
Rikollisuus on lisääntyny. Sotaveteraaneilla paskat oltavat ( VITTU heitä meidän kaikkien pitäis kunnioittaa He on tämän maan meille sotinu vaikka vihollisella oli valtava ylivoima VOI VITTU!!!)
Ei tartte joka vuos vaihtaa kaakeleit finlandia taloon tai rakentaa uutta ooppera mestaa kun ei valtaväestö sellasta kumminkaan kuuntele..

VITTU ONNEKS HALONEN EI VOI OLLA 3 KAUTTA PRESSANA!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.