IRC-Galleria

-Hansu--

-Hansu--

vhittuuuuuujeeeees :D
ensin, kauhee tappelu minkä kypärän se pistää päähänsä,
koska caritahan on hyyyvin sopeutuvainen ja kiltti...
" VITTU MINÄ EN SITÄ LAITA VITTU PERKELE LAITA ITE SIIN EI OO VISIIRII! "

sitten ku vihdoin saatu toi asia järjestyksee ni mennää kunnantalolle kattoo onks mun kortti jo tullu, no, se fakin paska on kii tän viikon eli se menee lahtee. no ei siin mitää, tullaa ulos ja puhuttii jotain, sit pamautetaa skoban poksi kiinni. ja sit...
" carita, skoban avaimet on tuol poksis , ja se oli jo vara-avain!!"

Noo eihän siin sit mitää. soitetaa puol kylää läpi et joku mies olis tullu helppii meit, mut kaikki oli tietty jossain. yritetää epätoivosesti repii sitä luukkuu kahestaa auki ja sit joku vanha pappa tulee kysyy et onks jotain ongelmii. revettii vaa nauruu ja yritin selittää mikä on. sit se lähti.

Sit jumala johdatti meiät kävelee siihen salelle, ja siin oli jape joka tuli kilttinä poikana auttamaa blondei hädäs, ja nosti sitä luukkuu sen verran sielt kulmast et saisin otettuu ne avaimet sielt pohjalt, ja sit matka jatku....

No sit vähän myöhemmin mikontorilla, ensin carita jättää mun käden välii ku se lyö skootterin poksii kiinni ja sit heti sen jälkee se pamauttaa ohjaustangon suoraa mun selkää, ku se halus nähä peilistä..

sit oltii lidlis käymäs ja oltii niin kääpiöitä et meiän piti nousta sen semmosen kaiteen päälle et saatii vesipullo sielt ylähyllylt, mihin meil ei ees sit lopult riittäny rahat. me vaa naurettii koko ajan ja ihmiset katto pitkää.. sit carita olis halunnu semmosen suklaa joulupukin ni aloin huutaa sille et "VITTU KATOTAA PARIN KUUKAUDEN PÄÄST UUDESTAA!"
ja löin sen siihen hyllyy takas, se hajos. no onneks kukaa muu ei huomannu. Naurettii entist enemmän ja kaikki kattoo meit ja se myyjä piti meit varmaa iha vajakkeina... no ei se mitää.

Kaiken tän lisäks carita meinas muutamaa otteese tippuu mun kyyistä ! ;)

KIITOS OLI KIVAA VAIK MEINASKI JOSKUS KARATA JUTTU KÄSIST ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.