IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 07.07.2007 20:57

Rakas Päiväkirja !

Olen Sonjalla tekemässä herkkuruokia. ``Macaroni avec pouletbifteck et esquimau.`` Kaikki ranskanlukijat siis ymmärtävät mitä tänään teemme. :) Noh, eilen olin rockcaamassa mun ystävien Sonjan, Jasmiinin, Riinan ja Elviksen kanssa. Otimme vähän ilolientä pippelipillin läpi ja kuuntelimme Sienirockia, Alalalalalongia, Loituma hippoo, Thats tö way my hart gos ja Igor ai go again. Tanssittiin ihan himoälysti.
Illan aikana txtasin mun poikaystävän Markun (NIMI MUUTETTU) kanssa, jos tapaisimme illalla. Ja kyllähän se sopi Markulle (NIMI MUUTETTU). Jossakin vaiheessa lähdin ajelemaan Jonin ja Pöpin kanssa. Ohitimme poikaystäväni Markun (NIMI MUUTETTU). Juuri, kun olimme lähdössä Kokemäen keskustaan, Jasmiini ehdotti jos tatuoisimme itsemme. Riina oli lähtenyt jo keskuudestamme, joten hän ei saanut kuvaa itseensä! :( Sonjan tatuoinnit olivat kaulassa delfiini ja kämmenen päälipuolisessa osassa kotka suurella pyrstöllä. Jasmiinalla oli jo valmiiksi kilpikonna kämmenen päälipuolisessa osassa, mutta laittoi vielä kaulaansa lohikäärmeen/käärmeen. Minulla itselläni oli 15cm pitkä pantteri vasemmassa hauviksessa ja oikeassa hauviksessa oli jonkinlainen jing et jang merkin tyylinen schribali.
Kun pääsimme keskustaan, Sanni ja Sallukka lupasivat antaa rasiaa kirjan alla, mutta petturit pettivät meidät. Mutta saimme hieman maistaa heidän iloliemiään. Jossakin vaiheessa kipusimme Jomen kirjan päälle, johon joku oli rikkonut iloliemipullon säpäleiksi. Ilta meni hupaisasti. Kotiin Sonjan kanssa lähdimme vasta aamulla noin kahdeksan aikaan, koska minulla ja Ryämällä oli suuren suuri nälkä ja tarvitsimme ruokaa, joten odotimme että kaupat aukeavat. Vietimme aikaa ensin spaddukuusella, mutta sateen alettua siirryimme alikulkuun pulsuilemaan. Jotkut ryhmästä hieman lepuuttivat silmiäänkin tässä kyseisessä paikassa.
OLI MUKAVAA ! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.