IRC-Galleria

Vamittaa !Perjantai 13.10.2006 14:10

Tänä vitun aamuna heräsin sit siihen kun sellanen vitun homo kärpänen rupes suriseen.. Mua niinkun ottaa ihan vitusti päähän se kun jotkut kärpäset elää vielä.. Ulkona on niin helvetin kylmä et niitten pitäis olla jo kuollu, mut ei.. Ne vitun imbesillit änkee meille vähän lämmitteleen. Jos pikku kärpänen haluu asuu vaik meijän eteisessä vähän aikaa.. Niin oke, käy mulle.. Mut jos vittu mä suon sille sellasen ilon et saa olla lämpimässä, niin sillon vittu sen ei tartte herättää mua.. MÄ TAPAN NE KAIKKI ! VAIKKA OIS KUINKA VITUN VIATTOMIA !

On ihan vitun vammanen olo.. Oon kipee ja mua vamittaa.. En niinkun tiä miten päin mun ptäis olla ja missä..

Telkusta ei tuu mitään muutakun jotain vitun "raha linko" ohjelmia ja sit joku chatti jossa joku vitun ääliö plondi bimbo puhuu ihan vitun vammasella äänellä ja sit sillä on sellanen vitun ärsyttävä paita mistä sen daisarit vaan änkee ulos, sit se on laittanu sen pitkän vaaleen lettinsä rintojensa päälle ja se patsastelee tossa ku ei voi liikkua ettei paita vaan nouse yhtään , koska se tietty haluu et sen rinnat näkyy ja et toi sen hapero letti pysyy paikallaan.... !!!!

Menee niin vitusti järki..

Tekee mieli kahvia.. Mutta en jaksa keittää.. Vieressä on levy suklaata, mut en tosiaan jaksa taittaa siittä palaa suuhuni ja pureskella.. Vie liikaa voimia ! Eikä mua ees väsytä et voisin nukkua.. Sekin on sen kärpäsen vika kun mut herätti..

Kai pitää vaan olla ja röhnöttää.. Hakee paljon ruokaa , maata sängyllä ja syödä.. Aika vammasta kylläkin.. Mut ei voi mitään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.