IRC-Galleria

Upeaa !Tiistai 13.11.2007 16:25

Lauantaina menin hyvin mielin Sinin kanssa Tampereelle tanssimaan, teimme paljon selkää kiduttavia liikkeitä mutta en arvellut että minulle kävisi huonosti.

Sunnuntai aamuna herättyäni tajusin etten pääse sängystä ylös ! Selkäni oli aivan vituillaan, siihen särki ja sattui. No vietin isänpäivää pidellen selästäni kiinni ja itkien kovaa kipua, kävelin samalla tyylillä kuin pingviinit ja ankat ym.

Maanantai aamuna soitin terveyskeskukseen ja olin siinä toivossa että saan puhelimen avulla varattua itselleni ajan, soitin numeropalveluun ja kysyin toijalan tk:n numeroa, he yhdistivät minut : "Akaan kaupunki kuinka voin auttaa" Siinä sitten ilmoitin mihin haluaisin että minut yhdistettäisiin. Nainen puhelimessa sanoi ODOTA PIENI HETKI. Minä odotin 20min kunnes hermot meni. Soitin tunnin kuluttua uudestaan ja sama toistui, meni ihan vitusti hermot ! Sitten soitin jasselle josko hän kerkeisi viemään minut paikanpäälle ja kyllähän se onnistui, kun saavuin siellä hoitajat joivat kahvia puhelimien vieressä ja nauroivat.. VOI VITTU KUN VITUTTI.. No sitten sain ajan ja jäin odottamaan..5min..10min..15min..20min..25min..30min..35min......55min.. JA VIHDOIN PÄÄSIN LÄÄKÄRILLE ! Kerroin mikä oli, hän katsoi selkääni ja totesi : Lanneselkä vääntynyt, kävely estynyt ym.. Viikko sairaslomaa ainakin näin alkuun. KIVA :@.. Sitten kamalin kysymys : pelkäätkö piikkejä ? Vastasin rohkeasti että en. Selvä sanoi lääkäri, vie lappu vastaanottoon niin joku hoitaja laittaa sinuun piikin. ( vittusaatanaperkekejfler-gker ) Selvä.. Hoitaja kutsui luokseen ja sanoi että tyrkkää alaselkääni piikin, ei se itse piikki sattunut vaan se lääke joka meni vereen.. Huusin SAA ja hoitaja jatkoi TANA.. Sitten huokasin kun se oli ohi, mutta ei hoitaja sanoi että toinen vielä.. Sanoin että en pysty siihen että ei laiteta ja hoitaja sanoi okei. Onneksi se laittoi ensin lihasrelaxantin koska se toinen ei ollut niin tarpeellinen .. ( kipulääke ) Sitten taas määrättiin kauhee kasa lääkkeitä.

Hirmu hauskaa tää mun elämä :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.