IRC-Galleria

no nyt naurattaa :)Lauantai 09.08.2008 02:16

Huomasin ettei kannata harrastaa yhden yön suhteita, sillä varttikin riittää.

Nyt mulla olish shekä hyviä että huonoja uutishia. Hyvät uutishet on, että oon jättäny viinakshet. Huonot uutishet on etten muista että mihin...
en oo rasisti mut ää oli aika hyviä :)

Mikä on rohkeuden huippu? -Paskanna ison ja ruman neekerin rappusille, soita ovikelloa ja sano että poikasi suli auringossa!

Järvestä löytyi hukkunut somali 100 kiloa kettinkiä ympärillään, poliisi kirjasi raporttiin: Mokkakikkeli yritti varastaa enemmän kuin jaksoi uimalla viedä.

*Miksi jumala loi hiivasienen? -Että nainen tietäisi, mitä on elää ärsyttävän vitun kanssa.

*Viime vuonna käytettiin 2miljardia euroa Viagran kehittelyyn, mutta ei yhtään dementian tutkimuksiin. Nyt ukot kävelee muna pystyssä eikä muista mitä sillä tehdään

*Pyydämme teitä palauttamaan kirjan "Seksiä sikojen kanssa". Ilmoitamme samalla että "Elämä pienen kullin kanssa" on jo saapunut hyllyyn. T: Kaupunginkirjasto.

*Maailman pienin elokuvateatteri: BIO VAGINA. Vain yksi seisomapaikka. Kassit pitää jättää ulos. Kerran kuussa värilähetys. Ja kakkoselta tulee pelkkää paskaa.

*Isä kertoi pikkupojalleen, että kohta haikara tuo pikkuveljen tai siskon. Pikkupoika siihen: "Senkin pässi! Kaupunki täynnä pillua ja sinä nussit haikaraa!"

*Siittiöt uivat kilpaa, yksi sai jo pienen etumatkan, kunnes pysähtyi äkkiä ja huusi: "Seis kaverit! Meitä on petetty. Me ollaan perseessä!"

*Jos vaimo on haluton ja valittaa päänsärkyä, puuteroi kalusi buranalla ja kysy ottaako lääkkeen suun kautta vai suppona

*Tämä viesti tuhoaa peniksesi...odota hetki...haku käynnissä...haku käynnissä...haku käynnissä...valitettavasti emme paikallistaneet mitään.


hahaaaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.