IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hij!Perjantai 26.11.2010 21:56

Huomasin etten ole vähään aikaan kirjoitellut.. Oon ollu laiska. Ja nyt on paljon asiaa

Työt on ihan ok harmi et kaikki aika menee siihen kun ne ajat kusee eikä nää ketään. Viime viikonloppuna ois muuten menny vipelle mut piti vahtii johannan piskei jotta sais rahaa (jotka annan sirulle hiustenhoito palkkiona :D) ja känny oli vaihteeks sammunu joten en huomannu soittoja mut make ja vippe kerto et kivaa oli ja sini ja ella oli ollu tosi häröjä ja ällöttäviä ;D.

Tänä viikonloppuna ois voinu nähä tai olis halunnu nähä mut tättädäää arvatkaa kuka on KIPEENÄ!! Ihan sairas flunssa ja oon tällä viikolla 3 päivää poissa töistä. Toisaalta ois ollu lauantai töitä.. ei haittaa :P Joten ei nyt voi nähä tällä tänäkään viikonloppuna ja ensviikonloppuna kauppisporukalla on pikkujoulut niin ois ihan kiva kattoo joku päivä viikolla millon vois nähä. :)
Ainii ku hain laukaasta poissaolo todistuksén se hoitaja oli nuori jätkä ja se oli ihan pissat housussa :DD varmaan ekoi kertoi ottaa potilasta vastaan, sitä jännitti niin kauheesti (aaws :D)

Mummo bongas mut Sokoksen mainoksesta!! WHAAT!! Olin sillee ne mää siinä voi olla.. yms sit mummo laitto mut kattoo ja vilahan siinä silleen pari sekkaa. :D mulla on 10m pitkä valkonen kaulahuivi siina ja villakangastakki ja kattelen ilmeisesti joitain hiustuotteita.Kyllä mut siitä tunnistaa mut miten joku MUMMO voi huomata et se oon mää?? Miksi minut on randomisti laitettu sokosken mainokseen 0.o? Vilahan siinä vaan mut silti thnx for telling me....

Haluan saada kihartimeeeeen!! en tiiä mikä ois sopiva kokoo 38mm olis liian iso ja 25mm luultavasti liian pieni.. välillä on ainakin koko 32mm mut onkohan siin muita? oon koettanu kattoo netistä mut oon aika sukka :/

Aattelin et mitä vois tehä hiuksille sit kun nää lisäkkeet on niin vainaa et niitä pitää leikata kunnolla niin katoin et tossa noi suorat ois kivan malliset. Jonkun verran lyhkäsemmat mut ois kivat :> (joo ignooratkaa toi muija ja noi kiharat hiukset)



Sitten mietin miten laittais hiukset vanhoihin... muilla on laittajat mut mä varmaan opettelen tässä parikuukautta itekseni XD (tästä ei niin tuu kaunista) Mut aattelin et jos sen pitäis olla joku kampaus niin tämönen vois olla ihan kiva :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.