IRC-Galleria

The fifth elementTorstai 24.07.2008 01:46

muistan pienenä katselleeni moneen kertaan the fifth element elokuvan ja muistan pitäneeni siitä aika paljon ja pidän vieläkin.. se on minun mielestäni hieno elokuva missä on hienoa toimintaa, hauskoja hahmoja ja voi olla että sinne jokunen vitsikin kaiken sen tappamisen keskelle on saattanut eksyä. Yksi kohtaus on jäänyt oikein erityisesti mieleen mistä tykkäsin jostain syystä todella paljon, ja se oli se kohtaus kun siellä laivalla oli tämä konsertti missä tämä pitkä ja sininen diva lauloi, ja samalla pahikset alkoivat vallata alusta.. se kohtaus oli mielestäni todella hienosti tehty.

Muistan kuvassa olevan kohtauksen mutta en muista sitä että siinä olisi näkynyt maitorauhaset.. tosin myöhemmin tutkittuani asiaa olen todennut että kyllä, kyllä ne siellä näkyvät kyseisessä kohtauksessa mutta vain niin ohikiitävän hetken että niitä ei huomaa normaalissa elokuvan katselussa.

Jos teillä muilla on kokemusta kyseisestä elokuvasta ja olette pitäneet tai pidätte vieläkin siitä niin kertokaa toki minulle ja jakakaa tarinanne, mikä on jäänyt mieleen tästä elokuvasta?

Edit: tosin ottaen huomioon näiden tissien koon niin en yhtään ihmettele että niitä ei välttämättä huomaa kun katselee elokuvaa.

Edit Edit: TOSIN en väitä että pienissä tisseissä olisi mitään vikaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.