IRC-Galleria

-Joakim-

-Joakim-

?Julie Longfort?

TuskaaPerjantai 21.12.2007 22:14

Nykyään viiltelen koska elämä on niin päin persettä :< lottakin vaa pelaa jotai psp:llä koko ajan nii se ei ees huomaa kun yritän vieressä tukehduttaa itseni tyynyyn ja itken.

Siis niinq yhyy. Aion tänään katsoa blair witch projectin koska mäki oon vähä sillee noita. harrastan voodoota lotan kellarissa halkoliiterissä. ensin kidutan lotan setää voodoolla, jonka kidnappaan sinne liiteriin sillon ku se viimeiseksi sitä odottaa.

tällä hetkellä oon ahtaassa kopissa... täällä on betoniseinät ja pimeää. ainoo valo tulee kannettavan näytöstä. lotta raapii seiniä ja luulen että tuo outo haju tulee tuosta epämääräisen muotoisesta möykystä mun vieressä. liekö jonkun randomin ruumis. Onneks on ees yks tyyny ja sen verran sähköö et voidaan dataa kunnes näännytään. Ai nii ja on mulla lusikka.

Tämän vuoden jouluateria näköjään tulee rotista joita me yritetään saada kii täällä pimeässä, mut se on hankalaa ku aina välillä kompastuu johonkin ruumiiseen.

Mut siis anyway, daa, beibees, see ya, hyvät joulut ja onnelliset uudet vuodet teille, minä en varmaan tammikuun toista päivää näe................

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.