IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 20.12.2005 02:51

Nyt on siis joululoma. Juhla jääköön väliin kiinnostuksen puutteen vuoksi. Söin järkyttävän hyvää pastaa sunnuntaina ja söin järkyttävän hyvää (eri) pastaa tänään. Sunnuntaiseura tuoksui.. krapulalta. Hmph, juopot. Päätin sittenkin työllistyä vielä tiistaina ja sitten, ah, kokonaan lomalle. Ja torstaina matkataan jo veljien kanssa kohti perunamaata. Toivottavasti se reissu saa mut unohtamaan tietokoneen ja addiktioni sitä kohtaan.

Tulin taas koulusta kotiin tässä iltapäivällä ja kas, kohtasin jälleen kerran saman näyn kuin mm. perjantaina ja lauantaiyönäkin. Mulla on kämppäkaverina metsuri. Ystävällisesti siis jatkossakin sinnikkäästi muistan pyytää isää siirtämään sisälle tuodut polttopuut niille tarkoitettuun laatikkoon, koirani aiheuttamien epäjärjestykseen (lue: kaaokseen) liittyvien erinäisten asianhaarojen vuoksi. No tuota.. lähinnä kun Kinkku tykkää syödä kaikkea. Imuroin taas eilen mutta eipä siitä ollut tänään jäljellä nähtävää vaikutusta.

Ainiin, eikä meillä myöskään taida olla enää suihkun lattiakaivon suojaritilää, se tuli reunoiltaan purruksi muodottomaan kuntoon ollessani nukkumassa.

Tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen saadessani yhdentoista päivän loman koirastani, maton imuroimisesta, lakanoiden vaihdosta ja yhdentoista asteen pakkasesta.

Mut hei, asiat varmasti vaan paranee tästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.