IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Fire Inside...Lauantai 09.08.2008 18:16

Sisimmän liekkimeri, sitähän se elämä on. Varsinkin kun on tunnerikas ihminen. On taas ollut hieman outoja tunteita, mutta yksi on aina ja ikuisesti ylitse muiden tunteiden, se joka palaa suuressa sydämmessä, se joka saa jopa käyttäytymään ihan hassusti...

No joo. Eilen oli 080808, päivä jolloin hölmöt menevät naimisiin, kun eivät yksinkertaisenpaa päivämäärää löytäneet. Tainno, kyllähän sitä itsekkin tuli tehtyä jotain uudestaan eilen, mut enpäs kerro et mitä. Sanotaan vain että kyllä onnellisten tähtien alla olen sittenkin syntynyt, en voi kyl kieltää ettenkö olisi heti aamulla klo 08.08 saadun paluuviestin jälkeen hymyillyt koko loppu päivän, eikä se hymy ole vieläkään loppunut.

Hieno viikko muutenkin. Idioottilaatikko(mietis mitä tarkoitan) hajosi ensimmäiseksi, sitten meni oma järjestelmädigikamerani ja viimeisenä katkesi läppärin virtajohto. Ihanan kallista elämää!

No tänään käväsin ostamas uuden johdon läppäriin ja vein kamerani korjaukseen. Samalla tuli kyllä ostettua pokkaridigikamera, se kun on helpompi kuljetella mukana menoissa. No ei mitään kaupasta ostettiin leivonta härpäkkeitä, ja käväisin viel asioilla kun sämpylät ja muffinssit olivat valmistuksessa, asioilta toinkin tunteideni tueksi 7 ruusua, rakkaudella... On sitä tuo ahkera, kun minulle leipoo vaikken mitään ikinä ole pyytänytkään. Mutta en voi estääkkään, kun sitäkään en ole tehnyt. Tehkööt siis oman tahtonsa mukaisesti.

Niin ja joo, pitää kertoa et elämä on kääntynyt nyt taas terveellisempään suuntaan, kun sain tiedon että minulla on kolesterolia. Siis ruokatottumukset uusiksi ja kuntoilua lisää. Kuntoilua? No vaikka olenkin rättiväsynyt töistä tullessani, pakko on viel jotain tehdä. Fillarillahan mie siis muutenkin liikun, kun ei muutakaan kulkuneuvoa tällähetkellä ole ja polttoainekkin näyttää maksavan maltaita. Jospa sen auton ostaa samalla kun ostaa omakotitalon, molemmat kun haluan kaiken muun lisäksi...

No kirjoitan lisää kun jaksan, tässä oli jo paljon tekstiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.