IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

möoh tääs---Maanantai 10.11.2008 18:56

Perjantaina olin Häijäässä taas, miesautolla tulin takas ja lähdin Päärynään :) klamy oli siel mut en maksanu sisää et olisin sitä pääs kattoo, ootin hetken ja sit oli jo halvempi tiketti. Kivaa oli! Tuttuja paljon.. Jatkot ja nukkumapaikat löyty mun luota.

Lauantaina sato, ajoin puoliks ojaa, mut onneks oli miäs, joka työns auton sielt ylös. Märkä ja mutainen tie, paskat.

Lauantaina poliisikin pysäytti, puhallutti mut, mut eipä ollu promilleja sillo. Vielä. Yöllä, myönnän, oli vähän liikaakin. XD mut sellast se on, ylitte menee aina välillä. Taas ihanaiset kamuset tuli yöks mun lyo :)

Ja sunnuntaina sit vähä käytiin 90-vuotissyndeillä, katsottii Fannin kaa ilta telkkariii..
Iloittiiiiin niin hurjasti ku Cheryll putos BB;stä, en ois jaksanu sitä enää. Turha akka.
Nukkumaa...ja taas ei olis jaksant silmiää avata aamulla. Turhan kurjaa nousta. Mut nousin. Tein sen !! :D

nyt äidillä, ruotsin tehtäviä tehny ja netis hengannu.
Tänää tuli koulukuvatkin, kamala pallopäää XD tottahan se on.

Vi ses.

hurjaa..Maanantai 01.09.2008 00:53

vkl lopuillaaa.. voi mälsä. eilen tuli mentyy turhan lujaa. mut mut.. mitää ei kaduta :DDD
polvessaki on muisto eilisest, au.

Janika ja mä tänää aamusti.. tai no päiväl ku herättii :D
Tos kuvas nääs--P

heipsan saaa...Tiistai 22.07.2008 22:21

Monta viikkoa vierähtäny taas, ja viikot vaan vähenee ja koulun alku lähenee.. ei kiva, lomailla vois vaikka kauemminkin..
Viime viikko hurahti ja sitä edeltäväkin mennessä moneen paikkaan..
Ystäväni Kirsi oli mun tykönä tois viikonlopun ja käytiin paikallisiin baareihin tutustumassa.. minä siis tiän ne, mut hän ei :D ja sit käytiin Tammerfestin hulinois, mut illaks tultiin kotii bailaamaaa :D

Sit seuraavan viikon, siis viime viikon menin lujaa :D käytiin keskiviikkona paikallisest, ns. yhen kaverin ulkomaille lähtö jäähyväiset oli.. ja Torstaina mentii sit Jazzeille kamujen kaa sit pe otin yhden frendeistäni mukaan, Janikan, ja tultiin Vammalaaa ... :D

Vaahtobileisiin suunnattiin viime perjantaina. Tyhmänä ilman kenkiä. Sain lasinsirun jalkaani ja siis nätin viillon, nyt jo paranemaa päin :D ja la oltiin myös tanssahtelemas ja sunnuntaina istuskelemas sit :D eilen lähti hän. Janika siis.

Kaveria kävin moikkaamas tuol noin .. olin vaan..
Tänää siivoilin kämbbää ja sit tulin tän koneelle .... :D siin se.. Huomen tyhjentää mummon asuntoo.. ja sit ehkä Tahdeille Nokialle...

Viikonlopuks isälle :) ja sit ens viikolla taas monia juttuja luvas.. mut ei niist sen enempää, ne saattaa viel muuttaa suuntaansa. ... hei.

Kuva jazzeilta.. enpä taas tärähtäneelt näytä :DDDDDD

Heinäkuu jo..Sunnuntai 06.07.2008 20:43

Olin tän viikonlopun laivalla Johannan, Neten ja Caritan kera. Oli tosi kivaa. hyvä meno.. Lauantaipäivä oli vähä kohmee, ku perjantaina join vähä turhan paljon ja ei saanu nukkuu ku tunnin. Seuraavan yönä ei nukuttu tuntiikaa, vaan tänä aamuna sit vaan samoilla silmillä laivasta pihalle ja himaa tai no kaverille nukkuuu muutamaks tunniks.
Bailabailaa riitti.
Joku hemmetin brasialainen töhnäjengi jalkkiksen pelaajii tu´li Ruottist messii ja valloitti koko paatin. Ei saanu mun kamut olla sit hetkeekää rauhas. Meno oli hyvä, vaikkei konflikteiltakaan säästytty. Kunnon karjumist, mut se nyt kuuluu asiaa.
Tavattiin ihania ihmisiä. No siis miehii. Tosi mukavii.

Perjantaina hävitin kassini kaks kertaa. Ekalla kertaa löysin sen kuuromykän tuolin alta. Tekstailemalla sitten kiittelin kassin säilytyksestä. Toisella kertaa löysin sen jonku jätkäporukan hytist. Hei haloo, niinpä!

Tuliaisen toin (itselleni :D) pisangia ja muuutaman sidun ja vähä hemuu :D

Kuvia otettiin, mut hemmetti kameran muistikortti meni paskaks.. eli mitää ei jääny reissust kätee kuviii... Helvetti et ärsyttää tekniikka ku se ei toimi. :/

Kai sitä sit taas muutaman kuukauden pääst uudelleen... mut sellasel halppis 24h risteilyl, ei muute budjetti oikee kestä =D

Kävin tos viime viikol Porvoossa ma-to, sit hesaa ja laivalle perjantaina. Ylihuomen lähden, poikkeen Viialaa ja sit ke kotiin.. Kamu tuloo viikonlopuks ja mennä'ä varmaan Tammerfestin hulinoihin mukaan ja sellasta pientä kivaa :)

ONNEKS ON KESÄ!!! ....lämmintä pittää ...

Töihinkin menos tänä kesänä..Tiistai 03.06.2008 23:06

Vois olla menemättäkin, mut on se ihan kiva kokemusten kannalta.. Opistolle taas kerran, ens ma 9.6 alkaa 10pv mittane kurssi :) Voi kesä ilman Opistoa tuntuis varsin kummalta..
Tää viikko menee lomailles, iha ollessa vaan..
Viikonlopuks tulee ihanainen Janika tän päin ja kahtellaan varmaan vähä tätä meitin kaupunkin yöelämää :) Kai nyt kamunki se pitää kokee, ku aina vaan tuol Poris menee muute:DDDD

Tänää pesin autoni ja siivosin.. En oo vuoteen sitä tehny ku mul toi auto on ollu.. joten oli aikas paskaläjä, mut nyt on puhdas ja tuoksuukin raikkaalta. Ihanaa. :)

Hurjaa..Perjantai 11.01.2008 21:11

*oon saanu opinnäytetyö alotettua
*häijääseen tänää
*huomen peruspippaloinnit baronissa
*kaksi viikkoa koeviikkoon
*huomenna pyykkitupa
*omassa kämppä 1,5kk
*ostin viiniä tänää, leikitää hienoi, eiks ni.
*oon syöny jo neljä päivää kanaa
*huomenna viides päivä( kanaa..)
*tanssikurssit alko ke ja su alkaa toiset
*koulutehtävii kasa
*ja paljon muuta

näin joo. missä. no tuolla. niinpä niin.

danssimaann...Perjantai 23.11.2007 18:27

Jooh, kouluhommii täs oon tehny tänää ,ja soluu tyhjentäny.. :) mul alkaa lukio ens to, ja nyt on kaikennäköst häslinkii..
verenluovutukseen meen 5.12 ..joo..

ja tänää taas häijääseen tanssiin..huomen varmaan ihan kotona, päiväl joulunavaukseen tuohon keskustaa .. XD ja kokeisiin pitäis lukee viikonlopun aikana ja maanantaina, ku se kerta tiistaina on.. nyt hei,,

...huomenii vaan...Lauantai 17.11.2007 13:48

Just tos heräilin, olin kait puol kaks kotona, niin piti vähä nukkuu, et jaksais tänäänkin painaa tuol yömyöhää.. ;) Eilen olin vaan tanssimas iha tos Häijääs.. ja tänää sit tuohon lähibaariin olis tarkotus mennä !! :) Pitäis vaan saada kmut lähteen myös, tylsä on yksin mennä..
Päivällä mä vaan oon, ei mul mitään sen isompaa.. :P

Ja kauhulla aattelen, et pian alkaa lukio.. Saan kauheen kasan tehtävii amiksen puolelt, koska sinne on joku idiootti laittanu ammattipuolen tunteja samanaikaisest, ku mä oon lukios.. :/
Opinnäytetyötäkin pitäis työstää täs.. :DD how wonderful life is.

Mut jooh..

heheee...Perjantai 02.11.2007 13:40

Kävin eilen parturis..joku päivä täs pitäis iel värjätä hiukset, eilen vaan leikkautin.. :P
Tänää Häijääseen taas, 20-02 on siel menoo taas :)
Ja huomen aattelin mennä Halloweenbileisiin.. :DD eli kyl taas viikonloppun sutinaa riittäää.. :/P

lomallaaa....Keskiviikko 17.10.2007 16:23

oon helsingis, kummityttö huutaa sängyssä mammaa..kai se pitäis sieltä noutaa.. :D
eilen vähän valvoin , laittelin kuvii...
nyt huuto menee liian lujaks, eiku lasta noutamaan...
huomen porii.. :) :)
« Uudemmat -