IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Vielä ehtii marraskuulle..Tiistai 29.11.2005 20:31

Musta on tosi ihanaa,että tulee joulu..Odotan aattoakuin joku pieni laps..En ehkä samasta syystä, siis pelkästään lahjojen takia, vaan mulle on tärkeetä jouluruuat ja se tunnelma..Pian vois laittaa jouluvalot ikkunaan ja vähän joulusta tunnelmaa kaapata sisuksiinsa lehdistä..
Kävin tossa jouluostoksilla viikonloppuna, suurin osa lahjoista on jo hankittu! Mä tykkän antaa lahjoi..se on niin mukavaa, kun näkee, että toinen tykkää siitä, mitä saa lahjaks! Ostin ittellenikin pikkujoulua ajatellen jouluiset poronsarvet!! Ne on niin teinit, mut ei se mitään haitanne...;)
Kyllä se on mukavaa, tää jouluhössötys..:D

Tänään meillä oli koulussa ruoanlaittoo ja leipomist..ihan oge päivä!!
Aionpas kattoa telkkaakin, O.C.:n ja Salkkarit..:D
mut nyt sanon moi..

Torstai..niin ihana torstai..Torstai 24.11.2005 20:17

Tänään nousin ylös vasta 6.45..ihmeen myöhään siis.Yleensä pitää jo puolelta olla jalkeilla, mutta tänään annoin ittelleni luvan nukkua vartin pidempään..Hoidin aamutoimet, meikkasin, mutta syödä en ehtiny..
Bussille mä ja mun ysti lähdettiin asuntolast siinä 7.05. Ilma oli melko viileä ja sateinen, pientä vesipisaraa tihutti koko ajan mun poskille, kun talsittiin pysäkille.
Bussi oli täynnä, kuten aina. Luin hiukan ruotsia, koska oli kokeet, mutta sitten bussin keinunta sai mulle niin pahan olon, että kirja oli laitettava pois.
Koululla oltiin n.klo.7.40..oli ruhtinaalliset 25 minuuttia aikaa lukea kokeeseen..Mä oon hikke, jep, joten kaikki aika kulutetaan oppimiseen..siis ei.. Ensin oli kuuntelu, joka meni melko persiilleen, sitten muut..Yleisesti koe meni ihan ok. Oltiin mun ystin kans valmiita jo 10.15, haettiin bilsan kokeet ja sit mentiin kirjastoon. Yllätys yllätys tietokoneille.. Oltiin siel kahteentoista ja sit mentiin syömään.
Ruokana oli riisipuuroo ja rusinakiisselii, ei ihan lempiruokaa.. Pari lusikallista meni, sitten tehtiin päätös..Lähdettiin Rollsiin!! Seuraava tunti alkoi vasta 13.20, joten aikaa oli vähän lenkkeillä..rollsiin..Vetäsin Baby Rolls-aterian naamaani ja sit istuskeltiin jonkin aikaa.
Palattiin koululle takas ja mentiin tunnille. Saatiin äidinkielen kokeet takas, numero jonka sain oli ihan hyvä,8. Koulu loppu.
Odoteltiin 10 minuuttia bussia. Bussin tullessa rynnättiin mun ystin kans sisään. Bussi tuli ihan täyteen yläasteelaisista. Päästiin asuntolaan turvallisesti ilman bussiturmaa. Vähän aikaa oltiin ja sitten tultiin tänne, tietokoneluokkaan.. niin se päivä on menny..
Tänään aion kattoa telkust Salkkarit, Everwoodin ja Aliaksen..Ne on aivan must..;D näkyillään..
Oon tosi ilonen, että pääsen amikseen huomenna. Bussilla ravaaminen loppuu ja pääsen viettään taas yllellistä opiskelijaelämää..:D
- Vanhemmat »