IRC-Galleria

OMGOMGPanicAttackTiistai 19.01.2010 02:06

Kaikki on vaan jotenkin tosi hullun kiireistä xD Viikonlopun cossipuvun teko piiikkasen kusahti, ku kukaan muu ku suvi ei saanu mitään aikaan.. Nyt pitää pistää vauhtia ettei tuu pahakin kiire! Sittenku kaikki lähti ni tietenkin tapeltiin äidin kanssa koska äiti nyt haluaa vääntää draamaa kaikesta.
(Luckily, I have my eeeeevil plans [REMEMBER; mua ei haittaa, vaikkei me päästäis ANIMECONIIN tänä kesänä >;D) Tosin CosplayGaalaan, Bakaconiin ja Traconiin ollaan toki kyllä menossa] muahahahahah)
Sitten tänään (perusmaanantaijutut<3) oli taas niin jännä päivä ettei mitään rajaa ;D Käytiin mm. Veeralla jääkaapilla, ja sitten lähettiin kärsimään ruotsintunneille.
Sit koulun jälkeen kävin ostamassa lankaa ja napin med Ella ja Venla xD Sitten ostin (vihdoin) mekon ja muutenkin ikkunaostostelin kaikkea sillein; "Oh, jos olis rahaa ja jos mukakäyttäisin toppiin näin paljon rahaa niin..."
Nyt kauhee paniikki kun pitäis tehä kaikkea, esim. toi koulun projekti vähän pelottaa, mut eiköhän tästä jotenkin selvitä. Ah saan taas stressata ja murehtia kaikkien edestä <3
Sitten haluisin ihan kauheesti laskettelemaan, mutta nyt ei kyllä rahat riitä/eikä aika alkuunkaan. Katotaan sitten conin jälkeen! ;D Mun piti mennä jo aikoja sitten nukkumaan, mut tulinki sitten tähän. Näin tässä aina käy. :< Nyt meen nukkumaan, Hyvää Yötä! <3

P.S. Ai seitan mun polvet(huom. monikko) on ihan törkeen kipeet, ku kaaduin vessassa kunnon lärvit. Miten mä oikeesti osaan? Onneks oli pimeetä ni kukaan ei tota todistanu.

P.P.S. Mun kanssa saa tulla paskartelemaan Cernitistä! xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.