IRC-Galleria

pikapikaSunnuntai 04.04.2010 06:36

Voi vitsi oikeesti taas on kello ihan hirveitä enkä oo nukkumassa.. TOPissa on ollu ihan kivaa ja tällein, mut on se myös hirveen raskasta ku on niin pitkiä päiviä, outoa, mutta on ihan ikävä kouluun ;D
Lomalla en oo tehny yhtään mitään, paitsi nukkunu ja valvonu (<3) Hieman tosin menee päivä hukkaan ku herää neljältä iltapäivällä..
Tänään oon tehny sentään jotain, nimittäin tein sinpan kanssa sen lm.c-paidan. NO NYT NE ON VITOSET. ;D vitsi me tarvitaan noista yhteiskuva! Sitten leikkasin jo osat tohon Suit-takkiin, voi #¤%(&%/ ku pitää rupee sen kaikenmaailman värjäyksen kaa tappeleen ym. ;8 Suomi on hyvin paska paikka cosplay-tarvikkeiden kannalta, ja nyt alkaa taas kivasti mun hullu stressaaminen, jee.
Huomenna (tänään) mennään Ellalle tekeen cosseja, ja siellä on sitten edistyttyttävä(mikä sana toi on?) TAI TULEE RUUMIITA JA PÄITÄ TIPPUU.
Hih, kuulostampa hilpeältä xD Mut huomenna pääsee värjäilemään ja leikkailemaan Ellan tukkaa, et on sitten LM.C:hen oikeen iskukunnossa. Ja siitäpä puheenollen, LM.C <3 Hyi ku jännittää, eikä tunnu yhtään et se on ihan just. Täytyy mun taas kaivaa kaikille korvatulpat ym. xD Ja Ella muista ottaa lippu mukaan!! Sitten maanantaina herätään karseen aikaseen laittautumaan, kolme tuntia autossa ja sitten LM.C!
Voi ei, tiistaista tulee ihan helvettiä, koska on TOPpi, ei voi millään lintsaakkaan.. Täytynee varastoida energiajuomaa parikymmentä putelia xD
Kauheesti on tekemistä, mut nyt taidanki mennä nukkumaan, öitä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.