IRC-Galleria

Palautuminen ;DMaanantai 26.04.2010 03:05

Hehe mulla on kestäny viikko palautua tosta Bakaconista xD Nyt alkaa olla silleen normaalia, että jos on hetken sohvalla ni ei nukaha siihen.. mut haluis taas conittamaan <3 okei en kyl vielä haluis ommella yhtään mitään, mut conit <3
Taas sujahti viikonloppu ohi niin ettei ees huomannu ;< No mutta onneks oli taas hauskaa! Perjantaina Ellalla, jossa syötiin, juoruiltiin, ja leikattiin Ellalle taas sivu siiliks ;) Ja sielläki meni kahteentoista yöllä.. Harmi vaan et taisin saaha jonku ruokamyrkytyshommelin niistä sipulirenkaista, ku menin kotiin ja meinasin kuolla ku mahaan sattu ja oksetti ja päätäki särki.. hyi oli taas niin virkee olo..
Sit lauantaina Vipelle, jossa, yllätysyllätys, tehtiin pitsaa, ja leikattiin ja värjättiin hiuksia. Haa haa Vipen takajeejee sai kuolla ku en kestäny sitä ;D Sitten päätettiin et eikös kävellä Jokikseen syömään.. roskaruokaa xD Ulkona oli ihan helkutin kylmä, mut ruoka oli hyvää. Sitten tuli kyyti, ja menin kotiin nukkumaan.
Sunnuntaina oli siitä suolan määrästä tullu kivat silmäpussit, ja piti lähtee kakkukesteille, (Papan 80v. synttärit) ja melkein kerkesin muka meikata ja laittaa hiukset.. Eli näytin ihan kauheelta. Sitten kun sieltä vihdoin päästiin (huom! poispääsyyn tarvittiin kuulkaas työntäjiä, köyttä ja traktoria) ni kone kutsui, kunnes tein ruokaa. Ja sitten koneelle. Hieman tuntuu läskipossulta mut mitä pienistä.
Ja huomenna taas koulua ;<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.