IRC-Galleria

-Sirpale-

-Sirpale-

Nyt Molo turpa kii!

Ke 18.7.Torstai 19.07.2007 16:33

Eilen oli sangen outo päivä, tuli tehtyä kaikkea normaalista poikkeavaa...Töissä kuumeessa, no sit parit dropit niin johan helpotti. Hanna tuli käymään ja keitti kahvit ja olo koheni taas kummasti. Siitähän se ajatus sitten lähti, että lähdetään piknikille "kun on niin hyvä sää"....

Nooh, eikun vaan kaupasta hakemaan jotain syötävää. Eihän K-Supermarket Veljmiehessä tunnetustikaan ikinä ole mitään joten tyydyttiin Atlantiksen pizzaan/kebab-linjalle. Siinä sitten hiimailtiin kohti kuopionlahtea ja kun päästiin perille ja pizzalaatikot auki niin eikös sitä ala satamaan ja tuulemaan aivan hillittömästi.

Ei auttanut muu, kuin paeta pikku kakkosen leikkipuiston veturiin sadetta piiloon, seuranamme hippiäitien hippilapsia :D. Kun eväkset oli puraistu jatkoimme matkaa. Oli muuten ehkä elämäni kammottavin ketapppi...siellä ranskalaisten joukossa oli muutama (n.3) nuhjaantunut saalaatin palanen ja ranskalaiset näytti muutenkin siltä, että ne oli kipattu jonkun lautaselle jättäminä suoraan mun annokseen. En ehkä ota kebabbia kys. paikasta.

Tuomiokirkon kohdalla Hanna sai kuningasajatuksen, että mennään piipahtamaan kirkossa. Siinähän sitä käytiin sitten iltajumalanpalvelukset ehtoollisineen tähyilemässä ja samalla vähän tutustumassta tulevaan vihkikirkkoon. Alko vähän hikeä puskemaan... :/

Siitä sitten katselemaan kitaroita dlx musiikin ikkunoista ja parit ibanezit siitä tulliportinkadun liikkeen ikkunasta jah...Siis eihän me soiteta, mutta kiva niitä on katella. Parin tunnin epämääräisen hiimailun jälkeen olo alkoi jälleen olla sitä luokkaa, että oli parempi lähteä kotio lepäilemään.

Illan kruunasi Diili, se on sitten kiva ohjelma. Sit maate.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.