IRC-Galleria

vidduuuTorstai 01.12.2005 17:10

vittuu vittu vittuuuu....

ärsyttää kun en pääse tallille millään.. VITTU!!! pitää taas olla tääl inhottavas paikassa ja viel ihan yksin... ku ois ees joku kenen luo mennä mut ei..

tääl on niin kylmäki... tekis mieli lähtee pihalle peuhaan lumi hankeen.. mut sit taas tekis mieli istuu ihan rauhas takan eteen lueskeleen vaik jotain lehtee.. vittu..

tulee iha mieleen ku pienenä oli pakko mennä heti ulos ku sato lunta.. nyt se jotenki masentaa.. miks ei vois viel ola ihan pieni ja sit ei ois mitään harmei.. ei mitään murheita elämä ois helppoo.. HÖH!!

miks pitää olla joulukuu.. kohta sit on jouluki.. mä en kyl kestä.. miks!!??tyhmää.. ja sit viel ku on näin huono aikakin.. on kaikki murheet pääl sun muuta.. (kyl jotkut tietää)

ikävä faijaa.. tulis jo himaan ni pääsis tallille.. VITTU!!

mitäköhän viikonlopustaki taas tulee...saatana.. masentaa aina nähä se yks.. ku se on aina niin ilonen.. miks mä en voi olla? miks mä en pääse siit yli? MIKS??
mitä jos jäis vaan himaan neljän seinän sisälle ni sit en sanois tai tekis mitään tyhmää... tai musta ainaki tuntuu et aina teen.. tai sit mä vaan meen ihan lukkoon ku se on meijän kans.. jaa-a.. voi...voi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.