IRC-Galleria

Kihlat 17.11.07 <3Lauantai 17.11.2007 22:52

Tänään mun Muru osti ja antoi mulle sormuksen, kihlasormuksen. Että nyt ollaan sitten onnellisesti kahlittuja oikein urakalla &lt;virne&gt; Onhan tästä asiasta jo monia monia kuukausia puhuttu mutta vasta nyt sitten saatiin puheet toteutettua, hyvähän se on ettei suinpäin syöksy. Kysyin sit tuos saunas Murulta et onko erilainen olo? Mä lähinnä tarkoitin sen päätä ku se kävi pitkästä aikaa parturissa niin eikös mein rinsessa väläyttänyt sitte siihe että niin just Aimar, tuntuuko erilaiselta ku oot kihloissa. Aika ihana vastaus tuli...ulkoapäin on ihan sama mies mutta sisältä on muuttunut ja tunne on erilainen.
Mulla on vaan niin ihana MIES <3 Tyttö pisti aika kovan kuulustelun miehelle, oletko sä aivan varma että haluut nyt sit mennä naimisiin äitin kanssa ku sitähän kihlaus tarkoittaa. Aimar siihen sit totes että jos kaikki olis yhtä varmoja asioista kuin hän niin kellään ei olis ongelmia, neiti oli tyytyväinen vastaukseen vaikkei sitä tainnut ihan tajuta mitä se niinko tarkoitti.
Lapset suunnittelee jo häitä ja vaatetusta sinne ja poika ilmoitti et mä en sit tosissaan kyl kulje äiti tein perässä...oli ihana huomata että ne tiesi mitä kihlaus tarkoittaa ja olivat todella onnellisia meidän puolesta<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.