IRC-Galleria

Gutes neues Jahr 2009!Perjantai 02.01.2009 19:14

Vuosi sitten vaihtui, täällä tuntia myöhemmin kuin siellä Suomessa :) Otinkin vastaan hyvän uuden vuoden toivotuspuhelun sieltäpäin noin 5 yli 11 meidän aikaa, että jee nyt on vuosi 2009, no toivottelin sitte Breitenbrunnin juhlijoille jo suomeksi hyvää uutta vuotta kun kerta meillä kotipuolessa vuosi oli jo vaihtunut!

Niin, mä palasin sitten jälleen entiseen kotikylääni Breitenbrunniin juhlimaan uutta vuotta. Simone oli kutsunut mut ja Michaelin syömään niille ja sinne mentiinki sitten alottelee. Pienellä tutulla porukalla ruokailtiin, chili con carnea oli tarjolla, maistui! Juomana kahta boolia, toinen oli jotain vaniljajäätelö-wodka-appelsiinimehu ym. sekoitusta, älyttömän hyvää! Toinen pelkkää samppanjaa hedelmillä, en tykkää sektistä niin en ees kokeillu. Pelattiin vielä Activitya juomapelinä ja sen jälkeen Sportheimiin. Oltiin jo kymmenen aikaan siel eikä ollu viel paljon porukkaa, mut 11 aikaan oli sitten jo koko lössi koos :) Oli hauskaa, kuten Sportheimissa aina! Aamuun asti juhlittiin ja lopulta huomattiinki kellon olevan puol 7 ja meillä lähtö 7:37 junalla Garmisch-Partenkircheniin! Nukkumaan ei enää keretty, haettiin vaan mun tavarat Simonelta, liput mäkihyppyyn Michaelilta ja automaatilta rahaa. Eka Mindelheimiin, jossa juostiin Mäkille, joka ei sitten ollukkaa viel auki niin lähettiin tyhjin vatsoin seuraavalle vaihtopisteelle, josta vedettiin aamupalaks jotain automaatin minimeetwurstimakkaroi, tortillasipsei ja limsaa, kun ei mitään muuta ollu tarjolla ;D Matka oli mielenkiintoinen, ei oltu nukuttu sekuntiakaan yöllä, ja jatkettiin hereillä koko junamatka.

Garmischissa oltiin 11 aikaan, kojuissa ruoaksi kisapaikalla oli saksalaiseen tapaan vain sämpylöitä ja makkaroita, parista paikasta sai pihvisämpylän, niin söin sitten mieluummin edes sellaisen. Moikkailin vastaantulleet suomalaiset, ensimmäisistä olin ihan hei jee, mut sit tajusin et hei niitähän on siellä joka nurkassa :) Kisa alkoi 13.30. Pitkä seisominen alkoi väsyttää ja kylmäkin tuli mut oli hieno tapahtuma! Kaksi ensimmäistä sijaa menivät Itävaltaan ja Sveitsiin, kolmas miellytti, Suomeen Harri Ollille! Kisan jälkeen etsittiin Garmischista ravintolaa, joka olikin yllättävän vaikeaa, aivan kisapaikan läheltä kun ei sellaista löytynyt. Niinpä heti kun löydettiin ensimmäinen, mentiin sisään. Ruoka oli tosi hyvää, syötiin molemmat grillilautanen neljällä eri pihvillä ja ranskalaisilla, sekä erillisellä salaattilautasella! Aikaa oli reilusti eli viivyttiin ravintolassa kauemmin, meno oli aika yliväsynyttä, keksittiin kaikkee hölmöö ja kaikki nauratti, ihmiset vähän nauroiki meitä ;D

Garmischin juna-asemalla kuulin taas tutun kielen, mutta annoin ensin olla, kun yritin juuri saada yhteyttä Saksan kotiin. Pian kysyin sitten että no olivatkos hekin mäkihyppyä kattomassa ja olivat et jaaha jaaha! Aloitettiin jutustelu ja pian kysyivät että mistäs päin Suomea oon. Rauma herätti "IHAN TOSI!?"-reaktion. Olin nimittäin törmännyt kuuden hengen raumalaisporukkaan! ;D Junamatkan juttelin sitten heidän kanssa, jäin vähän ennen pois koska piti vaihtaa ennen Müncheniä ja he olivat menossa Müncheniin hotellille. Yksi porukasta jopa totesi tuntevansa enoni hyvin ja vähän aikaa selviteltyäni myös mein äitin :D Sanoikin menevänsä maanantaina Saleen ja kertoo terveiset multa! Oli kyllä hauska sattuma! :) (Elli ym. jotka ehkä näätte mein äitiä, älkää mainitko tästä, haluun yllättää! :D)

Viimeinen junamatka laulettiin, oli hauskaa :D Kotona kerrottiin nopeasti millasta oli ja sen jälkeen kaaduttiin molemmat väsyneinä omiin sänkyihimme, kaks päivää läpi hetkeäkään nukkumatta... Mut oli siis erinomainen uusi vuosi mulla täällä Saksassa! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.