IRC-Galleria

-_susu_-

-_susu_-

do me a favor, smile. :)

Selaa blogimerkintöjä

Viekää sitte vittu meijän kissa pois jos siitä on niin vitusti haittaa teille !

Muillaki täällä on koirat vittu vapaana pihalla ja ne kusee pihalle ja lasten leikkikentälle !
Vittu miksei niiltä viedä koiria pois?!

Meijän kissa sentään on hiljaa eikä hauku ja ulvo sisällä niinku naapurien koirat,
Miksei niitä viedä pois ku ne häiritsee naapureita ?!

Miks just meijän kissa on se joka on paha, vaikka siitä on kaikkein vähiten haittaa.

Haistakaa paska !
Meijän kissaa ette saa.
Se on piste.

vohveleita nam!~Lauantai 07.03.2009 22:54

Kiva kun mulla on veli joka tiskaa kaikki leipomisastiat ja pesee hellaa ja huolehtii kaikesta :D:D♥

ps. se on 12v

Äiti ja veli tekee sushiaLauantai 07.03.2009 21:51

enkä mä tykkää :(
Jään ilman ruokaa angst.

KiitoskiitosLauantai 07.03.2009 15:46

vippi jatkuu o/
<virne>

vip ominaisuuteni vanhenevat 13.3. angstLauantai 07.03.2009 13:27

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 14:10

roosalt copysinMaanantai 24.11.2008 14:00

Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat.
Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee sitä.

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.

Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Mutta muista et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa. Hän on rakastanut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Mutta jos hän rakastaa sinua nyt, niin millä muulla on väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule olemaan koskaan täydellisiä. Mutta jos hän saa sinut nauramaan, koska joudut miettimään kaksi kertaa ollaksesi ihminen ja tekemään virheitä. Pidä hänestä kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.

<sydän>

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 12:10

mun piti olla joku 10000 pävää pois galleriast, ni sit mutsi meni ja paino "kirjaudu sisään"
ja rikko mun suunnitelmat -.-
<suru>

VOI LOL MORO !Torstai 20.11.2008 12:10

ihana olla päiväunilla ..Keskiviikko 13.08.2008 01:33

.. ja herätä viestiin ..

.. " Päästiin eturiviin !!!!<3 " ..

.. Kiitos.


Just ku olin nukahtanu :DASDASDASDD