IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Muumit on kivoja (:Lauantai 18.07.2009 23:27

Jonna oletuskuvastani: Ootko lähös Nuuskamuikkusen kanssa etelään, ku oot noin tälläytyny? :
DD
Breyks: En! Vaan Niiskun verstaalle ilmalaivaa katsomaan! :--)
Jonna: Varo se voi posahtaa ! :--)) Koska Niiskun keksinnöt on aika surkeita, ja varsinkin jos Niiskuneiti menee ahterinsa kanssa sinne :--)) Mä lähen Noidan huispaustunnille ! :
DD
Breyks: Ei, en mene kyytiin, koska joku Haisuli vie senkin! Lähden siitä sitten Hemulin kanssa metsälle. Kukkametsälle.

Jonna: Mä meen luutatunnin jälkeen Nipsun kaa syömään muumimamman pöperöitä, jonka jälkeen menen tuutikin kanssa bailaamaan uimakoppiin, josta suuntaan jatkoille poliisimestarin luo !
Breyks sanoo: Kuulostaa hyvältä! Mä meen metsästyksen jälkeen juttelemaan byrokratiasta Vilijonkan kanssa ja juodaan parit lasilliset viiniä ja sit meen Niiskuneidin kanssa keräilemään sitä valkosta kukkaa ja nauran mahani kipeeks kun se punkero kierii tietä pitkin!

Jonna: Aamulla varmaan poden krapulaa, ja hedään poliisin luota. Ja yritän lähteä oksentamaan mutta olenkin käsiraudoissa ;<
Breyks: Sepä kurjaa! Minä herään ja olen Yksinäisten vuorten prinsessan hovinarri!

Jonna: Joo ja mä nauran sit muumipeikolle ku se on niin nolo ku harjottelee jotain teatteria, ja sitten istuskelen papan kanssa ja mietin sataako tänään vai ei. Sitten törmään hattivattiin ja saan sähköiskuun ja ykskaks elänkin Ice Age hemmojen kanssa o__O Voi tsiisus :
DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.