IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

SellastaLauantai 19.02.2011 14:17

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen! Jokaiseen on PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA..

TALVESSA
- On aivan jäätävän kylmä ja tuntuu ettei talvi lopu ikinä! Kädet on koko ajan ihan halkeilemispisteessä ja tuntuu ettei mikään rasva auta niihin. Vituttaa myöskin se, kun kädet on niin kylmät, että ne näyttää sellasilta laikukkailta ja hyi en voi edes kirjottaa sitä tähän

KEVÄÄSSÄ
- Se loskapaska mitä on joka paikassa ja jota yrittää viimeseen asti vältellä, ni sit joku auto kaartaa sun vierestä ja oot ihan siinä loskassa. Sehän on oikein mukavaa! Ärsyttää myös se, että mopojen sun muiden kesäisempien ajopelien pärinät kuuluu sisälle kämppään keskellä yötä.

KESÄSSÄ
- Se, kun on liian kuuma tässä hemmetin asunnoksikin kutsuttavassa saunassa. Missä tahansa istuu niin perseestä jää hikiläntti. Siis kuumina kesinä. Liian kylmäkään ei ole hyvä, koska sekin vituttaa. Kesällä pitäis olla lämmin, muttei liian lämmin. Kesä loppuu liian aikasin ja se ehkä vituttaa eniten.

SYKSYSSÄ
- Se matojen ja koiranpaskan hajuyhdistelmä on vaan jotain niin kuvottavaa.

KOULUSSA
- Eräs opettaja, joka on kyllä niin suoraan hanurista sinne repästy. Myöskin se ihan älytön määrä kaikkia erilaisia projekteja, esseitä, portfolioita, oppimispäiväkirjoja... Muutenkin se tunnelma siellä on kyllä jotain niin rasittavaa.

HAMPAIDEN PESUSSA
- Se, jos sattuu hankaamaan liian kovaa ja tulee verta ikenestä. Se jos mikä maistuu pahalta.

KAUPOISSA
- Voi kuulkaa mistä aloittaisin? En taida jaksaa edes kirjoittaa, kun voisi mennä tunti ainakin sen kaiken ylöskirjoittamiseen. Holman Prismassa ei vituta mikään! Tulkaa sinne :)

CD-LEVYISSÄ
- Ei mikään muu, kun se että Suomessa ei ole niiden bändien levyjä, joita minä kuuntelen.

LEMMIKISSÄSI
- En omista ja sekös vituttaa.

POLKUPYÖRISSÄ
- No jos esim. pehmeällä hiekalla lähtee sivuluisuun, niin se pyörä kaatuu! Voisko esim. poksahtaa joku tukijalka sieltä sivulta? Tai jos samalla pyöräilykerralla lähtee ketjut. Yleensäkin ketjujen lähteminen on hyvin rasittavaa. Lisäksi, jos poljin ei halua pysyä jalan alla.

HOUSUISSA
- Maksaa liikaa eikä mulle löydy melkein koskaan sopivia, koska joko a. ne on tehty jollekin saatanan luurangolle ja ei mahdu kiinni b. lahkeet muodostaa metrin pitusen laahuksen. Hieman ärsyttävää.

SAIRAALOISSA
- SE HAJU. Sekä yleinen kuoleman läsnäolo.

Vituttaako sinua usein?
- Ei kauheen usein.
Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- Ei oikeastaan!
Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
- Hieman, koska tässä lopussa oli näitä typeriä kysymyksiä. Vituttaako usein? No sekin on niin vitun suhteellista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.