IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 10:15

eilen oli sitten sovittelu. n. 2,5h istuttiin siel.
olin niiiiiin ahdistunut kun vaan voi olla, ja pääasiassa istuin hiljaa. kulta puhui meidän puolesta. oltiin siis uhrin asemassa.. naapureita vastaan. jippii!!
myönsi rikkoneensa ovikoristeen riidan päätteeksi, ei myöntänyt kotirauhan rikkomista, lievää pahoinpitelyä eikä sitä että olisi meidän postiluukun rikkonut (josta syystä isännöitsijä vaati tekemään rikosilmoituksen..) että näin. joka tapauksessa maksoi 100€ käteen.

päätettiin hakea uutta asuntoa juuri tuon(kin) takia. en vaan kykene asuu tässä rapussa kun on tuollaiset välit / taustat vastakkaiseen naapuriin, koko ajan saa / joutuu miettii et onks ne samaan aikaan rapussa et voiko lähtee koirien kanssa. hiukan pelkään koirien puolesta, ja se nainen on niiiin häijyn näköinen että pelkään että se käy päälle tms. ja siis hissiä ei rapussa ole, joten portaissa väkisinkin törmää ..

kivakiva.
koht pitäs soittaa muutama puhelu, miettii millon pääsis työhaastatteluun (eilen tuli pyyntö haastikseen) ja sit lähtee koirien kaa ulos ja sitten kohti työpaikkaa. "iltavuoro" eli kl9.20-17.

jippii!!! ei nyt oikeen innostais.
ja meidän tuurill mahdollinen muutto osuu sitten hääpäivälle / vkoa ennen häitä.. huOh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.