IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

no voi jee!Lauantai 25.04.2009 19:33

meni sitten fiilis tähänki pvään ja huomiseen.
käytiin kaupassa ja alko vituttaa lievästisanottuna ku nähtiin polttariporukka ja niil näytti olevan ihan sika hauskaa!! :(
siis onnee heille, ei siin mitään.
ollaan vaa ihan sika pettyneit ettei saatu kumpikaa polttareita, vaan ne siirtyy "hamaan tulevaisuuteen", eli ne pidetään häiden jälkeen - ns mun yhdistetyt syndepolttarit.. annoin periksi ja jälleen kerran huomioin muut (( lue kaaso sisko yms) .
ja tuskin niist "syndepippaloistakaa" koskaa mitää tulee, kaikill nii saatanan kiire koko ajan, ja kaikkien muiden huolet ja ongelmat TÄYTYY huomioida, paskat siit et timo irtisanottii laittomasti, mulla selkä paskan, rahallisesti menee vituiks jne. kyllä nyt täytyy ymmärtää .................

ollaan joo koettu ymmärtää ja tukea muita. ois vaan ollu niiiiiiin "JEEEEEES" saada tukea näin häiden alla, ilman et mun täytyy koko ajan pitää huoli ett kaikki hääjärjestelyt varmasti sujuu.

pyysin sisko kaasoa tulee meille (espooseen) ett saatais käytyy hääasioita läpi - no, hän tulee. tosin niin tulee sitten veli, mutsi ja faijakin -- viettää samalla (huomenna) siskon synttäreitä MEILLE!!! joo, jee jee.. mutsi tuo kakun ja skumpan. me tarjotaan keksejä ja kahvii ja kääretorttua.
ja niin, no saadaanha me käytyy asioita läpi- tosin niin että mutsikin saa sanoa mielipiteensä jota nyt en tosissaan ois kaivannu! näin sisko pääsee taas helpommalla ja pääsee autokyydillä hesasta espooseen koska hän ei "voi istua bussissa kuten me normi ihmiset"..
kerroin to että meidän eteen tulee kampista yks bussi, sisko oli et "aijaa, no kiva..." huOh!

huomista odotellessa, saadaan aivan varmasti tappelu aikaseksi! ei vittu! miten ihmees tää on näin hemmetin hankalaa???!?!?!?!?!??!?!?!????????


"elämän onnellista aikaa, jee"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.