IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 19:07

dodii. nyt on sitten hääkuvia laitettu.. tuntuu ku olis elänyt tuon hääpvän uudelleen kun laitteli kuvia <3 ja viel ei olla saatu hääpotrettikuvia itsellemme, eikä vieraat OLE VIELÄKÄÄN laittaneet kuvia...
huOh! täytyy illal soitella muutamalle vieraalle ja kysellä joskos sais kuvia...
ajateltiin meinaan koota jokaiselle häävieraalle oma cd jossa on valikoima kuvia häistä: vihkiminen + juhlat. me saatiin valokuvaajalta 50% hinnasta takaisin koska melkeen kaikki kuvat epäonnistuneita jne. :(

miisastakin sain laitettuu vihdoin ja viimein kuvia. kovasti kisuneiti kasvaa! hirveen vilkas ja utelias ja hellyydenkipeä neiti on :)) koko ajan pitäs päästä syliin .. kingillä joku "kiimakausi", koko ajan on miisan kimpussa ja koittaa pukittaa.. äsken oli parvekkeen ovi auki, kissat valjaissa - aina ku parvekkeen oven avaa nii kauhee kiire päästä sinne, mutta sitten ku laittaa ne sinne, ni EI! "ei haluta olla..." ->> kamala maukuminen ja miisa repi ittensä 2x putkeen irti niist ja juoksi makuuhuoneeseen jossa ikkuna auki_: äkkii vaa perään ja ikkuna kii... meinaan kun on neiti käyny monesti kattelee et pääseeks siit jonnekki.

häiden jälkeisenä pvänähän ku oltii tultu kotiin kullan kaa, nii kingi oli puolittain makuuhuoneen ikkunasta pihalla! onneks toinen kaasoista sattu olee makuuhuoneessa ja sai kingist kiinni !
nyt sitten etsitään mistä saatais sellasta verkkoo makuuhuoneen ikkunaan ett sais tuuletettuu ilman et tarttee koko aja vahtii kissoij!

koht täytyy hakea pyykit kuivausrummusta ja syödä jotai...

Ja ihanan sateista ja myrskyisää JUSSIA KAIKILLE!!! :))
>> meitsi menee hengailee jussina mieheni työpaikalle illalla.. ja hedelmälinjalla olen :)
(( tosin antaisin mitä vaa et sais muutaman sidun + uusia perunoita + kalaa.. perinne meidän perheessä .. ))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.