IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

hellurei ja hellät tunteet! prkl!Perjantai 19.06.2009 00:54

Ei oo todellista!
En ees tiä mist aloittaisin ...
Noh, aamull heräsin siihen että mun NAPA on KIPEE!! ja sielt tuli verta , ja ei, ei ooo siihen mikää osunu tms. varasin sitten lekuriajan.

vein koiratulos ja kaaduin metiköss: alaseläss naksahti jotain, 10min istuin sitten pusikon keskel ja mietin et mites täst ylös pääsee... miehel tietty phone kii, joten ei muutaku vaa hitaasti ylös .. :(

fysioterapiassa sitten kl12-13: sain taas vaihteeks selkätuen ja heinäkuussa meen 2 x vko allasjumppaan -jee!!! odotan sitä innoll ja toivo et siit ois apua.

lekuri kl13.40: mulla on harvinainen napa"juttu". se lekurikaan ei oikee tienny miksikä tätä sanottan.. anyway:; puhdisti navan ja sielt tuli verta (( tulee edelleen)) sain sitten antibiottikuurin ((ei juhannusjuomia siis ollenkaa mulle :( )) ja ens to kontrolliaika ->> tod näk joudutaan leikkaamaan.... niin ja tää siis on joku synnynnäinen juttu, joka ollu jo sikiövaihees tms.

pääsin kotiin kl14.20: tietokone hajos ........................ mies soitti sinne huoltoon taas ja sielt tuotiin sitten kotiin tälläne mielettömän iso pöytäkone. tosi jees et saatii jussiks kone mut silti .. menee taas se läppäri takuuseen. "HP.N LUOTETTAVUUS TAATTU!!" prkl...

no, kl 20.45 lueskelin sängys, radio keittiöss päällä ja mies kotimatkalla ku oli pelaamassa futist. >> jäi kirjan lukeminen siihen ku alakerran enkelirukoilija alotti enkelirukoukset tai mitä hittoo se sit tekeekin .. kl21.15 soitin poliisille ja siel se nainen kyseli et siis mikä tää juttu on. kerrroin sitten et joo, meidän koko asunnossa kuuluu se ääni jne, jostai n vitun manaajast repitty ääni.. huOh!
koht mennää koirapuistoon koska toi ääni on nii skitsoo ettei jaksa kuunnella ja poliisit ei kuiteskaa tuu ja radioo ei jaksa huudattaa et toi mölinä peittyis.

tälläst tänään tänne espooseen hej!
Tän Vuoden "Sairaudet" tai mitä mulla on ylipäänsä...

- synnynnäinen sydän "juttu" 06 ->
- synnynnäinen napajuttu
- vasemman jalan piukkuvarpaiden jänne poikki
- alaselkäkipuja ei löytynyt syytä viel
- flunssaa ja kuumeilua
- alopecia areata 07 ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.