IRC-Galleria

-car0-

-car0-

- ab-so-fucking-lutely -

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 21:12

ei hitto mikä olo! siis vielläkin, sillee oudon hutera olo. tuntuu ettei mikää helpota.
eilen siis olin uuden pomon luona, jossa oli myös uudet työkamut.. syötiin hyvin ja juotiin (skumppaa, roseviiniä, valkoviini ja punaviiniä). ekaa kertaa söin mm avokadoa: grillattu avokadon puolikas jonka päällä pala vuohenjuustoa ja mansikka, folionyytissä vuohenjuustoa myös grillattu. pääruokana kaikkee mahdollist.. nams! :)

sieltä sitten suuntasin lähikuppilaan jossa mies oli jo.. juttelin ihmisten kanssa ja join: valkovenäläinen, kossukola, lonkeroa..

sitä vaa ihmettelen, ett ku jouduin soittaa yhdelle miehelle lanssin koska hän kaatui suorilta jaloilta asvalttiin - pikkanen nätti vekki tuli silmäkulmaan - nii soittaessa 112 se nainen kysyi lopuksi ett minkä ikänen olen .. johon sitten sanoin että "24v ja olen lh". miten ihmees mun ikä liittyy mihinkään??!?!!?
viimeks ku totesin lanssimiehille ett oon lh, niin ne anto hanskat ja sano "sä sit varmaa siivoot tän rapun.." ei juma!! :()


hauskaa oli eilen, muutama mies yritti "jotain" vissii baarissa: seki loppu siihe et totesin et mun mies on kans täällä .. tarjosivat sitten muutaman. :) kotio tultiin 2.30 .. ja oon siis heräilly pitkin pvää mut joo.

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.