IRC-Galleria

-childlike-

-childlike-

PIENKII TSÄÄNSSI ON MAHOLLISUUS

kyllä pelotti aamulla herättyä :/Maanantai 06.10.2008 13:34

UNI

Uneni muiden tapahtumien tuloksena olin päätynyt illalla rannalle itseni ikäisten ja vanhempien ihmisten kanssa, oli entistä opettajaa ja omia kavereita ym tyyppejä jotka on jollain tavalla liittyneet elämääni.

Jouduin uimaan sellaisen "pelastajarenkaan" kanssa pimeällä katsomaan isokiviseen rantaan hukkunutta ihmistä, joka minun täytyi tunnistaa. Laitoin rannalla aikuisten keskellä kallion luona jonkunlaista "pelastusuintiin" tarkoitettua takkia ylleni ja asetin valolla varustetun kypärän päähäni. Läksin hiljalleen kävelemään laiturin vierestä veteen, pelkäsin kamalasti, mutta tiesin, että minun oli tehtävä se. Joku ohitti minut ja kävi nopeasti pienellä valolla merkatulla kohdalla uimassa oman renkaansa kanssa, hän sanoi takaisin uidessaan "Essi". Minulle jäi kuitenkin olo, että minun on käytävä vielä katsomassa, joten jatkoin matkaani ensin kohdan ohi kerätäkseni pelottomuutta, mutta laiturin päädyn jälkeen oli käännyttävä, koska virta alkoi tuntua. Jouduin hieman taistelemaan virtaa vastaan ennen kuin pääsin lähenemään kohdetta. Kuitenkin pian olin miltei valossa kiinni ja minua karmi katsoa veteen, vesi ei ollut syvää ja kypäräni valo osuisi heti ruumiiseen kun katsoisin alaspäin.
Huokaisin ja katsoin...pitkähiuksinen tyttö makasi pohjassa selällään kivien päällä. En kuitenkaan tunnistanut häntä ennen kuin sukelsin.
Vedessä minua pelotti niin, että luulin pyörtyväni, mutta lähenin tyttöä ja katsoin hänen kasvojaan, en tunnistanut. Pyyhin varovasti kädelläni vedessä "leijuvia" hiuksia hänen kasvoiltaan ja kysyin "Kuka olet..?" silittelin tytön kasvoja ja ajattelin uudelleen ääneen "Oletko Essi?" samassa hän vastasi "Olen Anni" ja katsoi minuun kiitollisella ilmeellä. Vaikka olin pelännyt aikaisemmin niin hänen vastauksensa myötä oloni raukeni ja jatkoin "Kuka Anni, siis meidänkö Anni?" tarkoittaen sukulaistani. Silittelin tyttöä ja hän piti molemmilla käsillään kevyesti käsivarrestani kiinni vastatessaan myöntävästi.
En muista mikä meidät keskeytti, mutta pian olin nousemassa kuivalle maalle ja kysyin muilta "Missä isä on?" Isä tuli laiturin luo ja kerroin, että vedessä olija on hänen siskontyttönsä Anni.
Lopuksi löysin itseni jostain sisätiloista kertomasta kaverille kuinka olin pelännyt ja tunnistanut Annin. Kaverini katsoi minua aika omituisesti kun sanoin, että olin kysynyt sen häneltä kun en tuntenut ulkonäöltä, olin nimittäin nähnyt Annia viimeksi pienenä.
Kaverilleni selitin, että "Ajatella kuinka tuollainen tilanne saa ihmisen sekoamaan", koska itse ainakin käsitin että olin ollut jonkinlaisessa shokissa sukeltaessani.



siihen loppu uni enkä olis kyllä halunnu olla yksin kun tuosta heräsin :/



kaikille vielä tiedoksi etten ole nimiä miettinyt vaan ne ovat mielikuvituksen tuotetta tosin juuri sen sukulaisen nimi taitaa olla Anni(?) ja on totta etten ole häntä nähnyt kuin viimeksi pienenä, outoa että hän oli uneeni eksynyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.