IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.01.2007 15:48

no olipa hieno uusvuos. :D

aloteltiin täällä meillä, juotiin lasilliset valkoviiniä tossa kuuden aikoihin, ja sit lähettiin räjäytteleen raketteja. siinä ku räjäyteltiin niitä, ni vilma ja osku ja nää soitti et meiän pitäs lähtee suupalle tai vilmalle tai jonneki sinne. no siittä sit lähettiin meille, täytettiin laukut ja si lähettiin vilmalle. :) siel sit syötiin jotain pizzaa, juteltiin, ja juotiiin mehua ;)..

sit siittä vilmalta lähettiin joskus vähän vaille kymmenen aikoihin käveleen takas kurikkaanpäin. kävästiiin nopee juulilla. lausku ja mä lähettiin meille jo vähän aiemmmin, heini ja tiia tuli perässä joskus vartin päästä. väsytti pikkasen jo sillon, ja oli kello jo puol kakstoista ku tiia ja heini tuli. siinä noi sit datas ja semmost ja mä nukuin ja sitte noi meni kilisteleen tossa kaheltatoista, mä lepäilin:DD mut sit ku kuulin et äite oli ottanu mun siiderin jääkaapista ni heräsin ja suutuin vähäse mut se lupas korvata sen :DD hihi^^ sit valettiin tinat ja lähettiin vilmalle, mut ku oltiin siinä ovella, ni lähettiinki meneen suupallepäi. sit siinä törmättiin ysiykkösporukkaan ja muutenki mulla ei llu mikään paras olo, ja alko vituttaan ja semmost..

siit si lausku, heini, tiia ja mä lähettiin käveleen vähiksen rantaa, räjäyteltiin jotai raketteja siinä matkalla. sitte ajateltiin tiian kaa räjäyttää yks roskis. heini meni kauemmaks jo valmiiks ja lausku lähti kotii ku sen piti men:> no siinä si tiian kaa heitettii sinne pari rakettia ja savua nous ihan kivasti :DD tehtiin niin parille roskikselle ja hmm. ei sit mitää, mentiin kurikan kentälle vie niitä pikkuraketteja heitteleen.. pari tais jäädä taskuunki viel, ku sormet pikkasen jääty siinä.

mut oli ihan jees uusvuos. seuraavasta kyl on pakko tulla ainaki pari kertaa parempi;)
kiitti, oli kivaa<33 ja hyviä uusiavuosia 2007<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.