IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

jaa tyhmä vai..?Perjantai 10.11.2006 15:19

Ikuisuuden tappelun jälkeen sain viimeinkin itseni rekisteröityä. Mä en ole koskaan ikinä elämäni aikana jaksanut/viitsinyt lukea ainuttakaan käyttöopasta, oli se sitten uuden kännykän tai uuden ohjelmiston joten onko siis ihme etten aina ihan kaikkea heti hiffaa....

Ostin muutamia päiviä sitten nokian N70 puhelimen. Jos joku olisikin vain kertonut sen olevan älypuhelin olisin ehkä harkinnut useampaan otteeseen moisen vekottimen hankintaa. Ensimmäistä kertaa olen joutunut turvautumaan siihen omituiseen paksuun läpyskään (kutsutaan myös käyttöoppaaksi..) jonka turvin olen tutustunut tähän nykykännyköiden ihmeelliseen maailmaan. Tosin en vieläkään ymmärrä bluetoothin syvintä merkitystä saati sitten sitä ihmettä että miten ihmeessä saan ne kuvat siirrettyä kännystä koneelle... (*nolona*)
Kaikkeahan ei koskaan voi täysin oppia ymmärtämään mutta omalta kohdaltani voin vain todeta vakaan päätökseni "kyllä mä vielä joskus..."

Myös photo editorin käyttö voi olla äärimmäisen hankalaa, varsinkin kun kone puhuu pelkkää lontoota ja koska koneemme on hyvin vaillinen niin kieltä ei saa vaihdettua. (*kaivelee sanakirjaa laatikostoista*)

Jos jonkinmoisia ongelmia on siis tiedossa tämän nykypäivän tekniikan kanssa mutta eipä tämä vielä mitään, onneksi voin valita opettelenko nämä joillekkin niin yksinkertaiset perusjutut nyt vai 20 vuoden päästä (jota en henk.koht. halua edes ajatellakkaan!!).

If you can dream it, you can do it!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.