IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

****INSIDE VAARA****Lauantai 17.10.2009 18:21

Paras syysloma ikinä, ehdottomasti ! :D Äitin mukaan paluupäivän piti olla viimestään keskiviikkona, meikä tulee kotia perjantai-iltana mukanaan Henellit :' D eipä siel kotona kauheen suurta muutosta ollu tapahtunu, kirjat oli lähteny kirjahyllyst, mutta siinä se sitten olikin.

Lomaan mahtu niin tallilla, haudoilla, kaupassa ja lenkillä käyntiä kuten myös Kristiinan ja Carinin niin aina yhtä ihanaa kinastelua <3 :) Joo ihmiset, älkää pitäkö mua hulluna :D ainakaan kamalan x) heeh.
Sohvi-tädin vierailukin piti katsoa, LEGENDA! XDD

Olin jopa ehtiny unohtaa, että pitää lähteä jossain välissä kotia, joka oli ERITTÄIN hyvä saavutus :D tultiin kotiin Karkkila - Äetsä -reittiä :D Äetsässä 31 astetta lämmintä XDD yhden jäljis.

Kotia päästyä äiti oli tietenkin tehny tuota Henell-Pesonen-perinne ruokaa, tonnikala( tai jtn xD)salaattia & nakkeja. Jamijam x) hihi.

Ja tietenkin Luka edelleen pelkäs iskää, se nyt oli odotettavissakin xD Haukkua tosin ei kuulunu, ainakaan mun korviin, niin paljoa kun viime kerroilla :D ehkä ens kerralla vielä vähemmän? : DD

Väy. Iskä lupas lähtee Högforsis käymään kunhan ollaan saatu muutettuu, mutta millon se muka on -.-' ens kesänä. huoh. :P On se niin surkea palata takaisin ankeaan arkeen :'<

Miss ya all <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.