IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2013 00:37

Kristiinan treffaaminen Warkauksissa!
Perjantaina neitiä vastaan rautateille ja kameran sekoaminen sitten mukavasti siinä. Kaipa sillä olisi voinut kuvata (automaatti-asennolla koko aika), mutta ärsytti sen verran, että XD joten, ehkä jonkun ois sittenki pitäny ottaa se kamera X'D no jaa.
Siitä sitten mukavasti käppäilyä kera pyörän ("paikoin liukasta, mutta kyllä se siitä", jooh xD).

Kotoisalla Unairedin kattominen, Sherlockin ja Johnin pornoluola (en ois muistanu koko juttua, mutta satuin vilkaisemaan tuota "Moriartyn homotutka toimii."-tekstiä, tosin sitten meinasin saada sydärin kun en eka muistanu mikä se juttu oli edes :DD onneks sitten palas mieleen X)) ja sitten A Game of Shadows ("Ois voinu antaa tekohengitystä" ja tuhat muuta kohtausta).

Seuraavana päivänä Neidin kiduttamista vanhoilla kasettiäänityksillä, Mun sydämel on kypärä, Dynamite ja Levoton prinssi soi vähän väliä xDD gosh. Ja meikäläinen järkevä, kun vaatii ihmisiä vastaamaan kysymyksiin, joihin ei itekään tietäis omaa henkilökohtaista suosikkiaan X'D

Mitäs sitten.. Käytiin rikastumassa 20 eurolla per lärvi ja sitten pizzeriasta erittäin terveellistä ruokaa x) matkalla pohdintaa vanhan ajan kunnon lastenohjelmista ja Kristiinan tulevasta unelmakodista kissojensa kanssa.
Illalla sitten kivasti lämpimän veden loppuunkulutus (upsiiii xD) ja Kuninkaan puhe. x)

Seuraavana, ja samaten viimosena (8<<), päivänä enimmäkseen koneella jumimista (rivi täynnä yhtä pärstää, Muut elukat (ja Jared Leto) ja rikastuin uuden vuoden ja viime kesän kuvilla (+ videoilla <3) :DD <3 hihiihi. Nyt voinkin töllätä niitä repeatilla kyllästymiseen asti 8DDD hehee.

Mutta joo, kaks (tuskaista) kouluviikkoa (yks normi + tenttiviikko) pitäis vielä kestää ennen kuin näkee taas koko lössiä x) <3 hihii. Siihen asti siis Lestyjä ja Mormoreja x) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.