IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 25.03.2013 20:13

ja juu siis ehket tarttee tehdä vielä yksi päivitys ennen päästäistä ;)
tumblr_mj76cljjDE1rvecw0o2_500.gif

eli, surprise surprise, Robin Hood. HOOOOOOOOD!!!!! :DDD joo, meikäläinen täydellisesti jääny niihin koukkuun X'D 1.kauden kattomiseen meni nyt sentään koko viime viikko (okei, kattelin sen kaks kertaa, mutta sou? XD), mutta sitten 2.kausi (lukuunottamatta 3 vikaa jaksoo vikalla levyllä) tuli sitten katottua perjantai-iltapäivänä :'D hehee. pitää vaan odottaa, että se 3.kausi postiluukusta kolahtais X) hyvällä tuurilla huomenna, huonolla tuurilla keskiviikkona ja maailman surkeimpana tuurina vasta torstaina, kun oon jo Warkauksiin lähteny :D hah.

varmaan koko sarjaa ois ees alkanu kattoo, ellen ois Armia siitä bongannu. Joten syyttäkää (ja kiittäkää x)) kyseistä näyttelijää siitä :DD Guyyyyy of Gisboooooorne!!! <3 kovasti vain käy sääli toista 2.kaude lopussa 8''< möyh.

tumblr_mjvawunLDB1s3pka1o2_400.gif

mutta 3.kaudessa on ihanat hiukset!!! :DD <3 eräs kommentoi sitä "ooh on oikeen lorealit ccx" XDD tosin kolmosessa sitten en tykkää niistä akkahahmoista, en sitten yhtään. No Meg nyt oli kiva, mutta Pulverin esittämä Isabella ja sit se toinen naikkonen on ihan syvältä X'D

seuraavaks pitääkin sitten alkaa keräillä Armi-leffoja ja sarjoja ;) hihih. Capu nyt sentäs onneks on jo hyllyssä ja Hobitti ilmestyy parin viikon päästä 8DD <3 sitten sitä tuleekin katteltuu ihan mukavassti x) hihiihi. mutta nyt vajotaan takaisin Nottinghamiin x)

tumblr_mjwwuc35Km1qee7fro6_r1_250.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.